Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το μαρκάρισμα στον Ποντένσε που "έριξε" το Καραϊσκάκη - Έξαλλοι με τον... ΠΑΟΚτσή!
| 2019-10-19 21:22:00

Το μαρκάρισμα στον Ποντένσε που "έριξε" το Καραϊσκάκη - Έξαλλοι με τον... ΠΑΟΚτσή!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το μαρκάρισμα στον Ποντένσε που "έριξε" το Καραϊσκάκη - Έξαλλοι με τον... ΠΑΟΚτσή!

Άγρια γιούχα από τους Ολυμπιακούς. Ποιος τους "έφτιαξε";

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Ντανιέλ Ποντένσε έκανε σπουδαία εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ μόλις δύο ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος στάθηκε τυχερός, καθώς θα μπορούσε να έχει υποστεί ζημιά στο 31ο λεπτό του αγώνα εξαιτίας ενός πολύ σκληρού φάουλ που του έκανε ο Νίκος Κοροβέσης.

Ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ έπεσε με δύναμη πάνω στον βιρτουόζο εξτρέμ την ώρα που η μπάλα είχε φύγει από τα πόδια του και τον βρήκε με σκληρό τάκλιν στον αστράγαλο.

Ο Ποντένσε έδειξε να πονάει πολύ και ανησύχησε τους πάντες, αφού είχε μόλις επιστρέψει από τραυματισμό, που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Άρη. Ευτυχώς, ο 23χρονος άσος σηκώθηκε και αφού πάτησε με δυσκολία το πόδι του στο χορτάρι για λίγο, συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκης» ανακουφίστηκαν με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, όμως δεν ξέχασαν τον Κοροβέση, στον οποία τα έχωσαν.

Πέραν των «γαλλικών» που ακούστηκαν μετά το μαρκάρισμα, οι φίλοι του Ολυμπιακού γιούχαραν έντονα τον Έλληνα μπακ την επόμενη φορά που ακούμπησε την μπάλα.

Εκτός του επικίνδυνου φάουλ που έκανε, πάντως, ο Κοροβέσης… τρέλανε το γήπεδο και λόγω του παρελθόντος του, μιας και πολλοί θυμήθηκαν ότι ο παίκτης έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, τη φανέλα του οποίου φόρεσε από το 2015 μέχρι το 2017.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκρηξη" Σα! Με αυτόν τον παίκτη "'άναψε" - Τι προκλητικό έκανε, του την... έπεσε εν ώρα αγώνα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags