Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Έγινε... Βαλμπουενά - Τον "έφτιαξε" ο Μαρινάκης - "Τρελάθηκαν" με Αβραάμ - Ποιος θα πάρει Ναμπί;
| 2019-10-19 22:32:00

Έγινε... Βαλμπουενά - Τον "έφτιαξε" ο Μαρινάκης - "Τρελάθηκαν" με Αβραάμ - Ποιος θα πάρει Ναμπί;

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Έγινε... Βαλμπουενά - Τον "έφτιαξε" ο Μαρινάκης - "Τρελάθηκαν" με Αβραάμ - Ποιος θα πάρει Ναμπί;

"Απάντησε" στον πρόεδρο. Είδατε τι σπριντ έκανε; Φήμες για αρπαγή!

Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Παρά την πολύ σημαντική απουσία του Ματιέ Βαλμπουενά, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια μεστή επιθετικά εμφάνιση και έφτασε σε δύσκολη νίκη επί του αξιόμαχου ΟΦΗ με 2-1.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν φυσικά ο Χιλάλ Σουντανί, που πέτυχε δύο υπέροχα γκολ και «καθάρισε» ένα ακόμα παιχνίδι μετά από αυτό με τη Λαμία. Κινούμενος πότε πίσω από τον Γκερέρο και πότε αριστερά, ο Αλγερινός αποτέλεσε μια μόνιμη απειλή για την αντίπαλη και σκόραρε με δύο καταπληκτικά τελειώματα.

Εκτός του Σουντανί, βέβαια, εντυπωσιακός ήταν και ο παίκτης των ημερών στο Λιμάνι. Ο λόγος για τον Ντανιέλ Ποντένσε που ανανέωσε το συμβόλαιό του πριν δύο μόλις ημέρες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον «έφτιαξε» ανταμείβοντάς τον για τη φετινή εξαιρετική παρουσία του και αυτός «απάντησε» με ακόμα ένα ρεσιτάλ, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι άξιζε την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Παράλληλα, οι φίλοι του Ολυμπιακού «τρελάθηκαν» και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που σε ορισμένες φάσεις έμοιαζε σα να… γύρισε τον χρόνο πίσω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το φοβερό σπριντ και το σωτήριο τάκλιν στον Τσιλιανίδη στο 21’. Γενικότερα, ο Αβραάμ βοηθά αποτελεσματικά κάθε φορά που επιστρατεύεται και με την απόδοσή του δικαιώνει τον Μαρτίνς για την εμπιστοσύνη του.

Έλαμψαν τα «διαμάντια» του ΟΦΗ

Αξίζει, πάντως, να γίνει αναφορά και στον ΟΦΗ, που απέδειξε ότι η μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα μόνο τυχαία δεν είναι. Οι Κρητικοί έφτασαν κοντά στο να πάρουν βαθμό στο Φάληρο, έχοντας ως πρωταγωνιστή έναν παίκτη που δείχνει ότι το «Καραϊσκάκης» του πάει.

Ο λόγος για τον Αντίλ Ναμπί, ο οποίος πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με φαλτσαριστό σουτ ισοφαρίζοντας για τον ΟΦΗ και στη συνέχεια παραλίγο να… ξεράνει τον Ολυμπιακό, αφού «σημάδεψε» το δοκάρι, όταν το σκορ ήταν 1-1.  Οι οπαδοί των Πειραιωτών πήραν ακόμα μια γεύση από το ταλέντο του άσου των Κρητικών, ο οποίος είχε σκοράρει ακόμα ένα φανταστικό γκολ και πέρυσι στο φαληρικό γήπεδο. Για τον 25χρονο έχουν ήδη αναπτυχθεί ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια και δεν είναι τυχαίο που οι «μεγάλοι» τον έχουν… βάλει στο μάτι.

Το ίδιο ισχύει και για τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Λισάντρο Σεμέντο που έδωσαν συνέχεια στις πολύ καλές φετινές τους εμφανίσεις. Ταλαιπώρησαν τους προσωπικούς τους αντιπάλους στα άκρα, δημιούργησαν ουκ ολίγους κινδύνους και θα μπορούσαν να έχουν βρει δίχτυα. Θυμίζουμε ότι και για αυτούς οι φήμες περί «αρπαγής» από μεγάλες ομάδες απασχολούν την επικαιρότητα από την αρχή της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έκρηξη" Σα! Με αυτόν τον παίκτη "'άναψε" - Τι προκλητικό έκανε, του την... έπεσε εν ώρα αγώνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags