Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ποιος Ολιβέιρα; Άλλος "οργίασε" στο ΟΑΚΑ - "Απάντησε" στον Μαρτίνς - Βάζει ξανά τα κόκκινα;
| 2019-11-03 22:33:00

Ποιος Ολιβέιρα; Άλλος "οργίασε" στο ΟΑΚΑ - "Απάντησε" στον Μαρτίνς - Βάζει ξανά τα κόκκινα;

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Ολιβέιρα; Άλλος "οργίασε" στο ΟΑΚΑ - "Απάντησε" στον Μαρτίνς - Βάζει ξανά τα κόκκινα;

Αγνώριστος! Τον απογείωσε ο Αναστασίου. Έτσι γυρίζει...

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Η ΑΕΚ έφτασε σε αγχωτική νίκη με 3-2 επί του Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη, στο οποίο η Ένωση πέτυχε ανατροπή και βρήκε το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, όμως ο δεύτερος καλύτερος του αγώνα ανήκει στην πλευρά των ηττημένων και δεν είναι άλλος από τον Θανάση Ανδρούτσο.

Ο Έλληνας μέσος ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι, από το οποίο ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ μετά από ωραία ατομική ενέργεια, ενώ λίγο έλειψε να «κλέψει» μόνος του τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας -προσωρινά όπως αποδείχθηκε- σε 2-2 στο 89’.

Ο Γιάννης Αναστασίου δείχνει να έχει βρει τα «κουμπιά» του Ανδρούτσου, χρησιμοποιώντας σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό και ο 22χρονος παίκτης παρουσιάζεται καλύτερος από ποτέ τη φετινή σεζόν.

Με την αποψινή του εμφάνιση κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο Ανδρούτσος έδωσε… απαντήσεις στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και αποφάσισε να τον παραχωρήσει δανεικό στον Ατρόμητο.

Ο νεαρός μέσος κάνει τη διαφορά στο σύνολο των Περιστεριωτών και δείχνει ότι έχει δουλέψει πολύ, όντας βελτιωμένος σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του.

Το ζητούμενο για τον Ανδρούτσο είναι να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού και με εμφανίσεις σαν την αποψινή σίγουρα έχει τα φόντα να πείσει τον Μαρτίνς να του δώσει μια ευκαιρία το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φούντωσαν οι φήμες - Επιστρέφει Ελλάδα διεθνής παικταράς - Πρώην του Ολυμπιακού - Πού υπογράφει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags