Facebook Pixel Ατρόμητος: Τρελά λεφτά στον Κάναντι και μεταγραφάρα από τον Ολυμπιακό!
| 2019-12-03 11:58:00

Βόμβες Σπανού στο Περιστέρι: Τρελά λεφτά στον Κάναντι και "δώρο" μεταγραφάρα από Ολυμπιακό!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βόμβες Σπανού στο Περιστέρι: Τρελά λεφτά στον Κάναντι και "δώρο" μεταγραφάρα από Ολυμπιακό!

Τα αλλάζει όλα ο πρόεδρος. Τον "στέλνει" η ΑΕΚ. Μεγάλη επιβεβαίωση.

Πρώτα εδώ, στο sportdog, από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας αποκαλύψαμε τη συμφωνία του Νταμίρ Κάναντι με τον Ατρόμητο και την επιστροφή του στον πάγκο των Περιστεριωτών.

Η πλευρά του Αυστριακού δεν επιβεβαίωνε το παραμικρό, με την πρόφαση που χρησιμοποίησε το τελευταίο διάστημα προκειμένου να κερδίσει χρόνο για να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες είχε (που δεν είχε...) για να αναλάβει το χρίσμα της ΑΕΚ, της εκκρεμότητας δηλαδή αναφορικά με την αποζημίωση που έχει λαμβάνει από τη Νυρεμβέργη.

Μάλιστα, γινόταν λόγος πως ο κόουτς δεν βιάζεται και πως έχει μάλιστα και προτάσεις εκτός Ελλάδας, κάτι παντελώς αναληθές, αφού και ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που απολύθηκε από τον γερμανικό σύλλογο θεωρούσε την επιστροφή στο Περιστέρι ως τη μοναδική εφικτή επιλογή για την επαγγελματική του συνέχεια.

Πλέον, ακόμη και από το Περιστέρι επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του sportdog, κάνοντας ανοιχτά λόγο για συμφωνία με τον Αυστριακό, ο οποίος αναμένεται εντός του επόμενου διημέρου στην Αθήνα προκειμένου να επικυρώσει και γραπτώς αυτή τη συμφωνία και να αναλάβει ξανά τα ηνία του Ατρόμητου, λίγους μήνες μόνο μετά την απόφασή του να φύγει.

Προφορικά, η διοίκηση του Ατρόμητου με τον Νταμίρ Κάναντι έχει συμφωνήσει από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας. Η καθυστέρηση στην επισημοποίηση της συμφωνίας είχε να κάνει -όπως προαναφέρθηκε- με την εξάντληση των πιθανοτήτων από μεριάς του Αυστριακού για τον πάγκο της ΑΕΚ και αυτό παρότι εξαρχής γνώριζε πως δεν είχε τύχη.

Πλέον, που το συνειδητοποίησε και ο ίδιος, απομένει μόνο αυτή η προφορική συμφωνία να αποτυπωθεί και σε συμβόλαιο, με τις πληροφορίες μας να κάνουν λόγο για συνεργασία η οποία θα έχει ορίζοντα το καλοκαίρι του 2021 και θα αποφέρει στον Αυστριακό περισσότερα χρήματα από αυτά που εισέπραττε ο προκάτοχος του στον πάγκο των Περιστεριωτών, ο Γιάννης Αναστασίου (σ.σ. 200.000 ευρώ).

Μάλιστα, ο 49χρονος προπονητής φέρεται να έχει εξασφαλίσει και "προίκα" εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με τα ονόματα δύο πρώην γνωστών του (αλλά και του Ατρόμητου) του Μπρούνο και του Εμάνουελ Σάκιτς να είναι τα πρώτα που ο ίδιος ξεστόμισε προκειμένου να φέρει και πάλι στο Περιστέρι. Και τουλάχιστον για τον Βραζιλιάνο του Ολυμπιακού, η επιθυμία του θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα υλοποιηθεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλείδωσε: Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή Μαρινάκη για Γενάρη - Έτσι "χτυπάει" τον ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags