Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Γιώργος Μασούρας: Τρομερός Μαρτίνς, ξέσπασε στο... 0-3 - Αυτόν, μην τον ξαναβγάλεις! - Μάγκας Μασούρας
| 2019-12-07 22:49:00

Τρομερός Μαρτίνς, ξέσπασε στο... 0-3 - Αυτόν, μην τον ξαναβγάλεις! - Μάγκας Μασούρας

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερός Μαρτίνς, ξέσπασε στο... 0-3 - Αυτόν, μην τον ξαναβγάλεις! - Μάγκας Μασούρας

Γιατί τρελάθηκε ο Πορτογάλος; Ποιος "διέγραψε" ΠΑΟΚ;

Πέδρο Μαρτίνς - Γιώργος Μασούρας: Ο Ολυμπιακός σε αντίθεση με τα περισσότερα φετινά του παιχνίδια (δεν το έκανε ούτε με τον ΠΑΟΚ παρά τα όσα είχαν προηγηθεί) μπήκε φορτσάτος στο Αγρίνιο, πίεσε από νωρίς και κατάφερε να βρει το γρήγορο γκολ στο έκτο λεπτό, ενώ στο ημίχρονο προηγούνταν με 3-0 του Παναιτωλικού.

Κάτι αντίστοιχο, όχι φυσικά σε έκταση του σκορ, αλλά σε εικόνα και διάθεση ήθελαν να δουν οι οπαδοί του και η διοίκηση στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, όμως χρειάστηκε να περιμένουν 45 λεπτά για να... εμφανιστεί στο Γ. Καραϊσκάκης η ομάδα τους. Σήμερα όμως, οι Πειραιώτες γνωρίζοντας πως δεν είχαν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών, μπήκαν με το «μάτι να γυαλίζει» και απέδειξαν στο χορτάρι πως είναι ανώτεροι.

Λογικό λοιπόν ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης να δηλώνει ικανοποιημένος από τους παίκτες του, ωστόσο κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και παρά το 0-3, μόνο ήσυχος δεν ήταν στον πάγκο του. Ο Πορτογάλος κόουτς παρότι είχε κριθεί το τελικό αποτέλεσμα, έκανε συνεχώς παρατηρήσεις και μάλιστα στο τελευταίο εικοσάλεπτο είχε πολλά νεύρα και φώναζε συνεχώς, καθώς οι Πειραιώτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια κι έχασαν κάποια... σίγουρα γκολ.

Από εκεί και πέρα, ο Ελ Αραμπί απέδειξε και στο ματς του Αγρινίου πως δεν πρέπει να βγαίνει από την 11αδα σε αυτά τα ματς πρωταθλήματος και ότι κόντρα σε εύκολους αντιπάλους αποδίδει καλύτερα με 4-4-2 και τον Σουντανί κοντά του, ενώ ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στον Μασούρα.

Ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού πέρασε μία εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα, καθώς στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής βίωσε ένα άσχημο και περίεργο συναίσθημα. Δεν είναι εύκολο άλλωστε για κανέναν παίκτη πόσω μάλλον σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, να γίνεται αλλαγή εντός έδρας και μάλιστα με την ομάδα του να είναι πίσω στο σκορ.

Ο Μαρτίνς όμως δεν ήθελε να τον... κάψει και του απέδειξε έμπρακτα στο Αγρίνιο πως η αλλαγή του με τον ΠΑΟΚ έγινε για καθαρά τακτικούς λόγους και ο Μασούρας άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Μετά από καιρό επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, είχε συμμετοχή στα δύο από τα τρία γκολ του Ολυμπιακού, ενώ συνολικά ήταν καλός και έδειξε πως έχει το σθένος να αντέχει και στα... δύσκολα, κυρίως ψυχολογικά. Μάγκας!    


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη απόφαση Μαρτίνς για τον... τελειωμένο - Θα "πετάξει" τόσα εκατομμύρια ο Μαρινάκης; Τρέλα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags