Facebook Pixel ΑΕΚ: Μεταγραφή για Καρέρα
| 2020-01-05 17:35:00

Τρελή κέντα στην ΑΕΚ! Για άλλον πήγαινε και άλλη μεταγραφή έκατσε, τρίβει τα χέρια του ο Καρέρα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελή κέντα στην ΑΕΚ! Για άλλον πήγαινε και άλλη μεταγραφή έκατσε, τρίβει τα χέρια του ο Καρέρα

Αλλάζουν τα δεδομένα μπροστά με αυτήν την προσθήκη.

Η ΑΕΚ εύκολα ή δύσκολα πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό που παλεύει για την επιβίωσή του την ώρα που η Ένωση ψάχνει ένα δυνατό come back με την έλευση του Μάσιμο Καρέρα και έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων, προκειμένου να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον στα πλέι οφ.

Όλη την εβδομάδα πριν την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου διαβάσατε διάφορες αναλύσεις στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ για τη χρησιμοποίηση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Έπεσε τρελή προώθηση στο γεγονός, ότι... έμπαινε στην εξίσωση και δη στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ. Βλέπετε γύρω από το όνομα του Μαυροβούνιου επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός εξαιτίας της φήμης που άφησε ο πατέρας του, Ρέφικ, ως παίκτης της Ένωσης. Στην ομάδα του Δικέφαλου αετού άλλωστε είναι γνωστό, ότι ο ρομαντισμός δεν πεθαίνει ποτέ. Είναι στο dna του Ενωσίτη αυτό το στοιχείο.

Ο Καρέρα τον ξεκίνησε βασικό τον 20χρονο μέσο. Τώρα αν δικαίωσε την επιλογή του είναι προς συζήτηση. Πέρα από το πέναλτι που κέρδισε, το οποίο θα δώσει τροφή για συζητήσεις στις τηλεδίκες διαιτησίας, ο Σαμπανάτζοβιτς δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο.

Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός τον αντικατέστησε στο ημίχρονο με τον Σιμόες, με το σκορ να βρίσκεται στο 1-1. Εν αντιθέσει ένας άλλος ποδοσφαιριστής που ο Καρέρα δεν ξεκίνησε βασικό κατάφερε να τον δικαιώσει με την εμφάνισή του, από το 46' και μετά.

Ο λόγος για τον Ντανιέλε Βέρντε! Ο συμπατριώτης του προπονητή της ΑΕΚ έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τις κινήσεις του. Ειδικά οι απευθείας εκτελέσεις κόρνερ ήταν φαρμάκι, ένα στοιχείο που στερούταν η Ένωση για πολλά χρόνια, καθώς οι παίκτες της συνήθιζαν να παίζουν τη συγκεκριμένη στατική φάση με πάσα.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιταλού έγινε το 3-1 μετά από συνεννόηση, ενώ αν μετρούσε το γκολ που ακυρώθηκε στο τέλος του αγώνα, τώρα θα μιλούσαμε για τη μεγάλη αποκάλυψη για την ΑΕΚ το 2020. Το σίγουρο είναι, ότι η αγωνιστική άνοδος του Βέρντε λύνει τα χέρια του Καρέρα και δημιουργεί νέα δεδομένα στη μεσοεπιθετική γραμμή της Ένωσης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "τελειώνει" από ΑΕΚ ο Καρέρα - Βασικός Έλληνας διεθνής - Θέλει τον αναπληρωματικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags