Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ξάνθη: ΟΣΦΠ: "Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Σαββίδη" - ΠΑΟΚ: "Ο ξάδερφος μπορεί να αγοράσει όποια ομάδα θέλει"
| 2020-01-16 17:58:00

ΟΣΦΠ: "Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Σαββίδη" - ΠΑΟΚ: "Ο ξάδερφος μπορεί να αγοράσει όποια ομάδα θέλει"

Sportdog Team
ΟΣΦΠ: "Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Σαββίδη" - ΠΑΟΚ: "Ο ξάδερφος μπορεί να αγοράσει όποια ομάδα θέλει"

"Δεν είναι μεγαλομέτοχος ο Ιβάν" - "Κατέρρευσαν τα μυθεύματα".

ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Με νέα μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ – Ξάνθης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, σχετικά με τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις σχέσεις των δύο αλλαγών.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση είναι δύσκολη για την Ξάνθη, καθώς άσχετα με τις καταγγελίες για πολυιδιοκτησία, η ΠΑΕ δεν είχε κοινοποιήσει στην ΕΕΑ τη μεταβίβαση των μετοχών εντός του δεκαήμερου που όφειλε. Αν και από την ομάδα της Θράκης υποστήριξαν ότι επικοινώνησαν τηλεφωνικά με μέλος της ΕΕΑ, από την Επιτροπή το διέψευσαν, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον διαπιστωθεί η παράβαση, βάση Νόμου-Κανονισμού θα επισύρει υποβιβασμό του συλλόγου!

«Δεν είναι μεγαλομέτοχος ο Σαββίδης» - «Ο Καλπαζίδης είναι ξάδερφος, αγοράζει όποια ομάδα θέλει»

Από εκεί και πέρα, η κόντρα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ... φούντωσε στο δεύτερο μέρος της εκδίκασης, όπου έγινε συζήτηση για τις καταγγελίες περί πολυιδιοκτησίας.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ ρωτήθηκαν από τα μέλη της επιτροπής για τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ και κείνοι απάντησαν ότι η ΠΑΕ ανήκει στην Dimera. Ότι το 91% της Dimera ανήκει στον Νίκο Σαββίδη και το 9% ανήκει στη σύζυγο του Ιβάν Σαββίδη. Με αφορμή λοιπόν από αυτές τις απαντήσεις, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστήριζαν ότι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο Νίκος Σαββίδης, γιος του Ιβάν και ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει εταιρίες στο όνομά του!

Επίσης, οι νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, επίσης, υποστήριζαν ότι ο Καλπαζίδης είναι τρίτος ξάδερφος του Ιβάν Σαββίδη και πως έτσι μπορεί να αγοράσει όποια ομάδα θέλει και πως ο ΚΑΠ από τον τρίτο βαθμό συγγένειας και μετά δεν απαγορεύει σε κάποιον να αγοράσει μια ΠΑΕ.



«Κατάρρευση των μυθευμάτων του Ολυμπιακού»

Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματική διαδικασία που αφορούσε το συγκεκριμένο ζήτημα, από τον ΠΑΟΚ τονίζουν πως «Κατέρρευσαν οι θέσεις του Ολυμπιακού για το θέμα της πολυιδιοκτησίας».

Οι «ασπρόμαυροι» αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επισημαίνουν ότι παρά την επιμονή του προέδρου της ΕΕΑ, Νικολάου Τζουλάκη, το ρόλο του οποίου χαρακτηρίζουν «ύποπτο», να βρεθεί κάποια σύνδεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του ιδιοκτήτη της με την Ξάνθη, κάτι τέτοιο δεν προέκυψε. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» κάνουν λόγο για «κατάρρευση των μυθευμάτων του Ολυμπιακού».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το άρθρο 9 που... καίει ΠΑΟΚ και Ξάνθη - Ποιες είναι οι προβλεπόμενες ποινές

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags