Facebook Pixel «Σημάδεψε» και το φλουρί ο Μήτρογλου! (ΦΩΤΟ)
| 2011-01-27 18:57:00

«Σημάδεψε» και το φλουρί ο Μήτρογλου! (ΦΩΤΟ)

«Σημάδεψε» και το φλουρί ο Μήτρογλου! (ΦΩΤΟ)

Σε… τρελή φόρμα βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος μετά από τα τρία γκολ που έχει πετύχει στις πρώτες του δύο εμφανίσεις με την φανέλα του Πανιωνίου, σήμερα κέρδισε και το φλουρί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην κοπή της πίτας, η οποία έγινε σε παραλιακό κέντρο της Βάρκιζας, αμέσως μετά τη λήξη της σημερινής προπόνησης, εκτός από τους «κυανέρυθρους» ποδοσφαιριστές και το τεχνικό-ιατρικό τημ, το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. καθώς και στελέχη της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βεντούρης ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχίες για τον Πανιώνιο, ενώ αφού εξήγησε στους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές από πού προέρχεται το ελληνικό έθιμο της βασιλόπιτας, ανακοίνωσε πως το κάθε τυχερό φλουρί θα κερδίσει 1.000 Ευρώ.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, στην οποία τυχεροί ήταν με τη σειρά που βρήκαν τα φλουριά οι Ανέστης, Μήτρογλου, Λεμονής από το ποδοσφαιρικό τμήμα και το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Αλβανός.

Άπαντες αποχώρησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ευχόμενοι η νέα χρονιά να φέρει νίκες και επιτυχίες για την ομάδα, υγεία και ευτυχία για τους φίλους της.
 
* Πριν την εκδήλωση της κοπής της πίτας, προηγήθηκε γεύμα το οποίο γίνεται ανά τακτά διαστήματα μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας, με χρήματα που συγκεντρώνονται από τα πρόστιμα που επιβάλονται σε ποδοσφαιριστές για μικρά "καθημερινά" παραπτώματα.
 
* Τα πειράγματα στους τυχερούς των φλουριών έδωσαν και πήραν. Ειδικά ο Ανέστης, αλλά και ο Μήτρογλου, έγιναν "στόχος" των πειραγμάτων από τους συμπαίκτες τους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags