Facebook Pixel Κοτζάμ Ετό άλλαξε θέση, Κέβιν...
| 2011-02-03 22:28:00

Κοτζάμ Ετό άλλαξε θέση, Κέβιν...

Κοτζάμ Ετό άλλαξε θέση, Κέβιν...

Δεν είναι λίγοι αυτοί που διαφωνούν κάθετα με την άποψη που εκφράζει ολοένα και πιο ανοιχτά τελευταία ο Κέβιν Μιραλάς, ότι δηλαδή «καίγεται» παίζοντας στα άκρα της επίθεσης και όχι ως καθαρός προωθημένος.

Ο Βέλγος όχι μόνο δεν θυμίζει σε τίποτα τον «υπερηχητικό» σέντερ φορ που έκανε άνω κάτω κάθε άμυνα για ένα δίμηνο το Φθινόπωρο, αλλά έχει γίνει και… επικίνδυνος για τον Ολυμπιακό.

Χθες στην Τούμπα δεν ήταν μόνο η αποβολή αλλά και το απλωμένο χέρι του εντός περιοχής σε εκτέλεση φάουλ του ΠΑΟΚ, φάση η οποία ήταν πέναλτι μαρς αλλά δεν την είδε ο διαιτητής.

Κάποιοι στον Πειραιά βλέποντας την κατρακύλα του Βέλγου, θυμήθηκαν τον σέντερ φορ Σάμουελ Ετό που έκανε καριέρα ετών στην Μπαρτσελόνα σκοράροντας κατά βούληση και πανηγυρίζοντας κούπες Πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Τσάμπιονς Λιγκ.

Με το που πήγε στην Ίντερ του Μουρίνιο τότε, για να χωρέσει στην ενδεκάδα αναγκάστηκε ουκ ολίγες φορές να παίξει ως ακραίος επιθετικός σε αυτό το 4-3-3 του Πορτογάλου, κυρίως στα δεξιά.

Ο Καμερουνέζος όμως της «μιλάει» της μπάλας και συνέχισε να είναι αποδοτικός. Όχι μόνο αυτό, αλλά προσέφερε και ανασταλτικά. Ποιος ξεχνά άλλωστε τον Ετό στα περσινά ματς της Ίντερ με τη Μπαρτσελόνα να γίνεται από δεξί μπακ, αμυντικό χαφ και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς…

Αντίθετα με τον Καμερουνέζο, ο Μιραλάς έχει «κολλήσει» στο ότι δεν μπορεί να αποδώσει στα άκρα και σηκώνει τα χέρια ψηλά. Εμ, δεν είναι έτσι Κέβιν. Και ο Μοντεστό δεξί μπακ έπαιζε πέρυσι στη Μονακό, στον Ολυμπιακό τον απέκτησαν για στόπερ ρεζέρβα και τελικά διακρίνεται ως αμυντικό χαφ. Προσπάθησε κι εσύ λιγάκι...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags