Facebook Pixel Άδειο το ΟΑΚΑ με ΠΑΟΚ;
| 2011-02-08 23:33:00

Άδειο το ΟΑΚΑ με ΠΑΟΚ;

Άδειο το ΟΑΚΑ με ΠΑΟΚ;

Χωρίς κόσμο είναι πολύ πιθανό να υποδεχθεί η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ καθυστερεί την εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
 

Τότε, οι φίλοι της ΑΕΚ είχαν προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές στο Στάδιο τόσο πριν όσο και μετά το παιχνίδι, ενώ κατά την διάρκεια του ματς είχαν διακόψει την ροή του αγώνα για τρία λεπτά.

Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν, είναι η ΑΕΚ να τιμωρηθεί για όλα τα παραπάνω με τιμωρία μιας ή ακόμα και δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Και αυτό διότι ο αθλητικός εισαγγελέας στην έκθεση του κάνει αναφορά σε «ευρείας κλίμακας επεισόδια».

Ωστόσο, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν προτίθεται να εκδικάσει την υπόθεση αυτή την εβδομάδα, αλλά την επόμενη και συγκεκριμένα την Πέμπτη 17/2. Έτσι λοιπόν, ακόμα και αν η Ένωση τιμωρηθεί με μόλις μία αγωνιστική, θα παίξει χωρίς κόσμο με τον ΠΑΟΚ στις 2 Μαρτίου, διότι είναι αδύνατον να την εκτίσει στις 20 Φεβρουαρίου και στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Η μόνη περίπτωση να μην συμβούν τα παραπάνω και η ΑΕΚ να παίξει με κόσμο κόντρα στον «Δικέφαλο», είναι να ζητήσει αναβολή ή αναβολές και να της δοθούν, κάτι όμως που θεωρείται απίθανο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags