Facebook Pixel Θέμα στο Ρέντη το ξενύχτι Μιραλάς - Χολέμπας
| 2011-02-09 01:05:00

Θέμα στο Ρέντη το ξενύχτι Μιραλάς - Χολέμπας

Θέμα στο Ρέντη το ξενύχτι Μιραλάς - Χολέμπας

Δεν ήταν τόσο η έξοδος του διδύμου που προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια στο Ρέντη, όσο το γεγονός ότι το παρατράβηξαν και δεν τους είπε κανείς τιποτα.

Ο Κέβιν Μιραλάς και ο Χοσέ Χολέμπας όπως αποκάλυψε ο Sportdog ξενύχτησαν το βράδυ της Κυριακής στο κλαμπ Dream City στην Ιερά Οδό και του έδωσαν να... καταλάβει. Μέχρι τις 5:00 τα ξημερώματα ήταν εκεί και κάποιοι ενημέρωσαν τους υπευθύνους της ΠΑΕ για το γεγονός ότι οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν κατά πολύ το επιτρεπτό ωράριο.

Δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από πλευράς Βαλβέρδε αυτή τη φορά. Το πέρασε στο ντούκου και αυτό ήταν που ενόχλησε αρκετούς παίκτες του. Να θυμίσουμε ότι ο Ισπανός τεχνικός είχε βγάλει στη... σέντρα τον καλύτερό του παίκτη, τον Ιμπαγάσα, πριν από περίπου ενάμιση μήνα διότι είχε ξενυχτήσει και αυτός περισσότερο από το επιτρεπτό, όμως τώρα δεν ακολούθησε την ίδια τακτική.

Αυτό το... «σφυρίζω αδιάφορα» του προπονητή του Ολυμπιακού, δεν έγινε αποδεκτό από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια. Κάποιοι έκαναν λόγο για δυο μέτρα και δυο σταθμά, κάτι που είναι εις βάρος του Ερνέστο Βαλβέρδε. Το κλίμα δεν χαλάει από κάτι τέτοια, αλλά όταν υπάρχει «δεδικασμένο» καλό είναι οι «ποινές»και οι επιπλήξεις να είναι ίδιες προς όλους. Έτσι έλεγαν παραπάνω από τους μισούς παίκτες όταν έμαθαν το περιστατικό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags