Facebook Pixel "Χρωστάμε 1,3 εκ. αλλά ...όλο και κάτι δίνουμε"
| 2011-02-09 22:49:00

"Χρωστάμε 1,3 εκ. αλλά ...όλο και κάτι δίνουμε"

"Χρωστάμε 1,3 εκ. αλλά ...όλο και κάτι δίνουμε"

Το ΟΑΚΑ ζήτησε από την ΑΕΚ τα νοίκια, αλλά εκείνη απάντησε λες και πρόκειται για τα βερεσέδια από το τεφτέρι του μπακάλη: "Φέτος έχουμε δώσει περισσότερα από άλλες χρονιές"!

Προκλητικές χαρακτηρίζουν στην ΑΕΚ τις δηλώσεις του Λάζαρου Γρύλλη για χρωστούμενα στο ΟΑΚΑ. Ο πρόεδρος του Σταδίου ζήτησε από την Ένωση να είναι συνεπής στις συμβατικές της υποχρεώσεις, σε μια περίοδο κατά την οποία το χρέος της υπολογίζεται περίπου στα 1,3 εκ. ευρώ.

Κύκλοι της ΠΑΕ απάντησαν ανεπίσημα στους ισχυρισμούς του κ. Γρύλλη, λέγοντας ότι "φέτος το ΟΑΚΑ έχει εισπράξει περισσότερα χρήματα από την περσινή σεζόν". Τόνισαν μάλιστα ότι "αυτά που λένε είναι… αντίδραση για το εξώδικο".

Πρόκειατι για το εξώδικο που είχει στείλει η ΠΑΕ στην αρχή της σεζόν για διαφυγόντα κέρδη ύψους 800.000 ευρώ,  μετά τα όσα έγιναν πριν το ματς με την Νταντί Γιουνάιτεντ για τα προκριματικά της Europa League τον περασμένο Αυγουστο.

Υπενθυμίζεται ότι τότε ο χλοοτάπητας του σταδίου ήταν μαύρα χάλια, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ, μετά τους ...σκαπανείς της Νέας Σμύρνης, να αναγκαστεί να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο "Καραϊσκάκη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags