Facebook Pixel Βαράνε… διάλυση στις Σέρρες
| 2011-02-10 20:09:00

Βαράνε… διάλυση στις Σέρρες

Βαράνε… διάλυση στις Σέρρες

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στον Πανσερραϊκό… Ακόμα πέντε, τα τελευταία, μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, δήλωσαν την παραίτηση τους από το ΔΣ της ομάδας.

Η εξέλιξη αυτή, έρχεται σαν συνέχεια στην χθεσινή (09/02) ανακοίνωση του μεγαλομετόχου της ομάδας, Πέτρου Θεοδωρίδη, που εμμένει στην απόφασή του για παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που οδήγησαν στην ανάγκη σύγκλησης Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, και εφόσον αυτό δεν πραγματοποιήθηκε για λόγους ανεξαρτήτους της θελήσεώς μας δηλώνουμε ότι από σήμερα 10/02/2011 παραιτούμαστε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ. Η παρουσία μας στο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. είχε ένα μοναδικό στόχο την προσφορά και την ανιδιοτελή δράση όλων μας, που πήγασε αποκλειστικά από την αγάπη για τον Πανσερραϊκό.

Πιστεύουμε ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας μας, εμείς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. βοηθήσαμε αρκετά και γι' αυτό το λόγο ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη γι' αυτή τη συνεργασία. Φυσικά δεν θα πρέπει να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις και να κλείνουμε τα μάτια σε νοοτροπίες και συμπεριφορές που πλήγωσαν τόσο εμάς όσο και όλη την Πανσερραϊκή οικογένεια.

Αναφερόμαστε κυρίως στα απαράδεκτα γεγονότα που συνέβησαν στους πρόσφατους ποδοσφαιρικούς αγώνες με την Α.Ε.Κ. και τον ΗΡΑΚΛΗ στην Θύρα 1, για τα οποία ζητούμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας. Ήμασταν, είμαστε και θα ήμαστε μέχρι το "κόκαλο" ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ομάδα μας με κάθε τρόπο.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στον Πρόεδρο, την Διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ μας, για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη SUPER LEAGE».

Mε τιμή,
Γιώργος Γούνας -Μέλος Δ.Σ Π.Α.Ε. ( Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σερρών)
Γιώργος Κουρτίδης- Μέλος Δ.Σ Π.Α.Ε.
Χρήστος Μέγκλας- Α' Αντιπρόεδρος Π.Α.Ε.
Γιώργος Φαρμάκης -Εκπρόσωπος Ερασιτέχνη στην Π.Α.Ε.
Αλέξανδρος Χρυσάφης -Υπεύθυνος Οικονομικού και Εμπορικού Τμήματος ΠΑΕ»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags