Facebook Pixel Sportdog.gr | Τί ποντάρουμε στο ματς του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα;
| 2018-02-10 09:31:00

Τί ποντάρουμε στο ματς του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα;

Sportdog Team
Τί ποντάρουμε στο ματς του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα;

Δύσκολη αποστολή για τους Πράσινους.

ΞΑΝΘΗ-Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Η Ξάνθη έχει ανέβει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και μπορεί να κυνηγήσει τη διάκριση, αν αποδειχθεί προνομιούχος για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη υποδέχεται τον Α.Ο.Κ. και για ένα μεγάλο διάστημα δυσκολευόταν να κερδίσει στο γήπεδό της. Τώρα δείχνει να έχει βρει τον τρόπο, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενα τρίποντα στο γήπεδό της. Ο Ράσταβατς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο αμυντικό Σιλά και στον τραυματία μεσοεπιθετικό Λουσέρο.

Ο Α.Ο.Κ. παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά συνεχίζει τη δύσκολη προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Παίζει και πάλι εκτός έδρας και ακόμη ψάχνει μία νίκη μακριά από το γήπεδό της. Προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας και θα παλέψει για να πάρει ό,τι μπορεί στην Ξάνθη, έχοντας μεγάλη ανάγκη βαθμών. Η ενίσχυση συνεχίζεται με ελεύθερους παίκτες, ενώ ο Ματζουράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες ακραίους Γκόμες και Κοντό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΑΜΙΑ

Ο Πανιώνιος πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου με εντυπωσιακή νίκη στη ρεβάνς στη Λαμία και συνεχίζει να κυνηγάει τη διάκριση μέσω και των δύο διοργανώσεων, καθώς παραμένει στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας πάντως μεγάλο ανταγωνισμό. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα, καθώς είναι χωρίς νίκη τέσσερις αγωνιστικές και παίζουν και πάλι με τη Λαμία. Εκτός είναι ο τιμωρημένος μέσος Σαββίδης, από πρόβλημα προέρχεται και ο επίσης μέσος Σιώπης.

Η Λαμία δεν κατάφερε να πάει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο ούτως ή άλλως βασικός στόχος της ήταν και παραμένει η παραμονή στην κατηγορία. Έχει απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν είναι εξασφαλισμένη και θέλει να πάρει αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη, με επιπλέον κίνητρο τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό από τον Πανιώνιο και τη βαριά ήττα πριν λίγες ημέρες. Επιστρέφει ο φορ Μπούτνικ, από πρόβλημα προέρχεται ο μεσοαμυντικός Κουτρομάνος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο ΠΑΣ αποκλείστηκε και από το Κύπελλο και οι ελπίδες του να κυνηγήσει κάτι καλό φέτος φαίνεται να χάνονται οριστικά, αφού στο πρωτάθλημα παραμένει σε απόσταση από την πεντάδα. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό του δίνει κίνητρο κι ένα επιπλέον είναι ότι έχει να κερδίσει στο γήπεδό του από τα τέλη Οκτωβρίου! Από προβλήματα τραυματισμών προέρχονται οι μέσοι Λίλα και Νικολιάς, μεγάλη είναι η επιβάρυνση των υπολοίπων καθώς το ματς με τη Λάρισα κρίθηκε στην παράταση.

Ο Φεβρουάριος μπήκε και ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ψάχνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. με τα προβλήματα που έχει και την απώλεια πολλών παικτών, οι «πράσινοι» δυσκολεύονται πολύ, κάτι που αποδείχθηκε και στο τελευταίο ματς με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Ο Ουζουνίδης προσπαθεί να φτιάξει και πάλι μία ομάδα από την αρχή έχοντας περιορισμένες επιλογές, ειδικά στην επίθεση. Εκτός είναι και πάλι ο φορ Μολίνς, ενώ προσπάθεια κάνει να προλάβει ο επίσης επιθετικός Μουνιέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ

Πηγή: tostoixima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags