Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντιναμό Κιέβου-Σαχτάρ Ντόνετσκ - Αυτό είναι το παιχνίδι που θα πληρωθείς σήμερα
| 2018-08-03 10:46:00

Ντιναμό Κιέβου-Σαχτάρ Ντόνετσκ - Αυτό είναι το παιχνίδι που θα πληρωθείς σήμερα

Sportdog Team
Ντιναμό Κιέβου-Σαχτάρ Ντόνετσκ - Αυτό είναι το παιχνίδι που θα πληρωθείς σήμερα

Θέλεις να πας στο ταμείο;

Ντιναμό Κιέβου: Τα «χρειάστηκε» η Ντινάμο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λβιβ, την οποία κέρδισε στα «χασομέρια» και συγκεκριμένα στο 90+2' με γκολ του Ρούσιν, ο οποίος είχε μπει ένα λεπτό νωρίτερα και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα χρίστηκε σκόρερ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το foxbet.gr. Στο α' μέρος η Ντιναμό ήταν κάκιστη κι έδωσε δικαιώματα στην αντίπαλο της. Στο β' ημίχρονο βελτιώθηκε, έκανε μία-δυο φάσεις και εν τέλει έφθασε στη νίκη, όμως χωρίς να πείσει για ακόμη μία φορά. Στα μεταγραφικά, υπάρχει ακόμα κινητικότητα στην Ντινάμο. Κατ' αρχήν αποχώρησε ο Παραγουανός Ντερλίς Γκονζάλες (Μ, 18/2) που ήταν, άλλωστε, «φευγάτος». Ταυτόχρονα, η ομάδα του Κιέβου ανακοίνωσε την απόκτησή του Βραζιλιάνου Βίτορ Μπουένο (Μ.Ε., 19/0 με Σάντος) με τη μορφή δανεισμού, με το ντεμπούτο του ποδοσφαιριστή να μην γίνεται στο αποψινό ντέρμπι με τη Σαχτάρ.

Αγωνιστικά Νέα: Ευχάριστα είναι τα νέα στη Ντιναμό σε ό,τι έχει να κάνει με τον 19χρονο Σαπαρένκο (Μ, 2/0), ο οποίος ναι μεν υπέστη ρινικό κάταγμα στο ματς με τη Λβιβ, ωστόσο θα μπορέσει να παίξει με προστατευτική μάσκα στο ντέρμπι με τη Σαχτάρ. Από κει και πέρα, σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται ο Κροάτης Πίβαριτς (Α, 0/0), που ενσωματώθηκε αργότερα στην προετοιμασία της ομάδας λόγω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ, όπου η Εθνική της χώρας του έφθασε έως τον τελικό.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Μπόικο - Κεντζιόρα, Μπούρντα, Κάνταρ, Μόροζιουκ - Μπουλάσκι, Τσε Τσε - Τσιγκάνοφ, Γκάρμας, Βέρμπιτς - Μπεσέντιν.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Περίπατο έκανε με την αδύναμη Άρσεναλ Κιέβου η Σαχτάρ, όπως γράφει το foxbet.gr. Επικράτησε στο Χάρκοβο, που το χρησιμοποιεί ως έδρα, με 3-0 της ομάδας του Φαμπρίτσιο Ραβανέλι σε ένα ματς που δεν αντέχει κριτικής. Προηγήθηκε στο 10' με τον Μοράες, στο 31' ο Φερνάντο έκανε το 2-0 για να έρθει στο 37' ο Τάισον να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, καθώς το β' ημίχρονο ήταν διαδικαστικό. Βέβαια, η εικόνα της ομάδας στο β' μέρος δεν άρεσε στον τεχνικό Φονσέκα, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το ματς φρόντισε να επισημάνει. «Δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά στο β' ημίχρονο», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Σαχτάρ, ο οποίος ειδικά μετά την ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ, με 1-ο από τη Ντινάμο, αμφισβητήθηκε έντονα. Γράφτηκε για το «κόμπλεξ» του ίδιου με βάση τα τελευταία αποτελέσματα της Σαχτάρ κόντρα στους δευτεραθλητές Ουκρανίας, όμως ο Ίβηρας κόουτς παρέμεινε ψύχραιμος και δεν είπε απολύτως τίποτα για αυτό.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Πάουλο Φονσέκα μπορεί να υπολογίζει στον Βραζιλιάνο Ισμάιλι (Α, 1/0), που εξέτισε την ποινή του για την αποβολή του στον τελικό του Σούπερ Καπ με τη Ντινάμο. Από κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν στη διάθεσή τους τον Κριβτσόβ (Α, 1/0) που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ πιθανότατα θα είναι έτοιμος και ο Ρατκίτσκι (Α, 1/0). Έτσι, θα απουσιάζουν οι Όρντεντς (Α, 0/0) και Καγιόντε (Ε, 0/0), ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Ντεντίνιο (Μ, 1/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Πιάτοβ - Νταντσένκο, Κριβτσόβ, Ρατκίτσκι, Ισμάιλι - Στεπανένκο, Άλαν Πάτρικ - Μάρλον, Κοβαλένκο, Τάισον (ή Φερνάντο) - Τζούνιορ Μοράες.

Εκτίμηση

Με βάση την έως τώρα εικόνα των δύο ομάδων, η επιλογή των «2-3 γκολ» σε απόδοση άνω του 2.00, φαντάζει εφικτή προς επιβεβαίωση με δεδομένο πως από τη μία έχουμε τη Ντινάμο που σκοράρει δύσκολα και από την άλλη τη Σαχτάρ που στην καλή της μέρα μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα εύκολα, αλλά έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στο δημιουργικό σκέλος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags