Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πληρωθείς σήμερα από το Τσέλσι-Μαν. Σίτι; Να τι πρέπει να παίξεις
| 2018-08-05 11:14:00

Θέλεις να πληρωθείς σήμερα από το Τσέλσι-Μαν. Σίτι; Να τι πρέπει να παίξεις

Sportdog Team
Θέλεις να πληρωθείς σήμερα από το Τσέλσι-Μαν. Σίτι; Να τι πρέπει να παίξεις

Θα βγάλεις λεφτά.

Τσέλσι: Η περσινή σεζόν είχε αρνητικό πρόσημο για την Τσέλσι, παρότι έκλεισε με την κατάκτηση του Κυπέλλου, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Οι Λονδρέζοι άλλαξαν προπονητή, ωστόσο... επιμένουν ιταλικά, καθώς ο Αντόνιο Κόντε απολύθηκε και τον διαδέχτηκε ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος έκανε καλή δουλειά στη Νάπολι. Στα μεταγραφικά, η μόνη αξιοσημείωτη προσθήκη είναι ο μέσος Ζορζίνιο (επίσης από τη Νάπολι), ενώ ίσως αποκτηθεί και άλλος παίκτης μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, στις 9/8. Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί τι θα γίνει με κάποιους βασικούς, όπως ο γκολκίπερ Κουρτουά, ο μεσοεπιθετικός Γουίλιαν και οι επιθετικοί Ζιρού, Αζάρ, για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Αγωνιστικά Νέα: Λόγω του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχουν άδεια βασικότατοι παίκτες, όπως ο τερματοφύλακας Κουρτουά (35 συμμ.), ο μέσος Καντέ (34/1) και οι επιθετικοί Ζιρού (13/3), Αζάρ (34/12), Μπατσουαγί (12/2), οπότε δεν υπολογίζονται. O μέσος Ζορζίνιο λογικά θα κάνει ντεμπούτο. Αμφίβολοι θεωρούνται ο μέσος Φάμπρεγκας (32/2) και ο μεσοεπιθετικός Γουίλιαν (36/6).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-1-4-1): Καμπαγέρο - Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίς, Αλόνσο - Ζορζίνιο - Πέδρο, Φάμπρεγκας, Μπάρκλι, Οντόι - Μοράτα

Μάντσεστερ Σίτι: Εξαιρετική ήταν η περσινή σεζόν για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κατέκτησε με μεγάλη άνεση της Πρέμιερ Λιγκ (με 19 βαθμούς διαφορά από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ), ενώ πήρε και το Λιγκ Καπ, σύμφωνα με το foxbet.gr. Η δίψα για τίτλους δεν έχει... σβήσει, η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα διεκδικεί και φέτος τα... πάντα, ενώ οι οπαδοί θέλουν και το Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμφίβολα, η Σίτι είναι το πρώτο φαβορί και για το νέο πρωτάθλημα, που ξεκινάει σε λίγες μέρες (δύσκολη πρεμιέρα, εκτός έδρας με την Άρσεναλ). Στα μεταγραφικά, δεν υπήρχε ανάγκη για πολλές προσθήκες, ωστόσο ο Γουαρδιόλα ενίσχυσε κι άλλο το ήδη καλό ρόστερ με την απόκτηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Μαχρέζ από τη Λέστερ.

Αγωνιστικά Νέα: Κάποιοι παίκτες που είχαν υποχρεώσεις στο Μουντιάλ θα λείψουν από το Κομιούνιτι Σιλντ. Μεταξύ αυτών βρίσκονται ο μέσος Ντε Μπρούινε (37/8) και ο μεσοεπιθετικός Στέρλινγκ (33/18). Ο Μαχρέζ ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις και θεωρείται έτοιμος να κάνει ντεμπούτο, λογικά θα είναι διαθέσιμος ο μεσοεπιθετικός Σανέ (32/10), τραυματίας είναι ο μπακ Ντανίλο (23/3).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-1-4-1): Εντερσον - Γουόκερ, Κομπανί, Οταμέντι, Μεντί - Φερναντίνιο - Μαχρέζ, Ντ. Σίλβα, Φόντεν, Σανέ - Αγουέρο

Εκτίμηση

Πρώτο ματς της σεζόν, ο βαθμός ετοιμότητας των ομάδων δεν είναι μεγάλος, ενώ και οι δυο θα παραταχθούν με απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών. Λογικό φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags