Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκινάει η Τσάμπιονσιπ σήμερα με Λούτον-Μίντλεσμπρο! Τι θα ποντάρουμε στο ματς;
| 2019-08-02 12:28:00

Ξεκινάει η Τσάμπιονσιπ σήμερα με Λούτον-Μίντλεσμπρο! Τι θα ποντάρουμε στο ματς;

Sportdog Team
Ξεκινάει η Τσάμπιονσιπ σήμερα με Λούτον-Μίντλεσμπρο! Τι θα ποντάρουμε στο ματς;

Νωρίς νωρίς η μπάλα στο Νησί.

Ο αγώνας Λούτον – Μίντλεσμπρο διεξάγεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ (ΑΓΓΤ).

– Το τελευταίο μεταξύ τους ματς παίχτηκε στις 30/4/1995.
– Τα 5/7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ολοκληρώθηκαν με GG.
– Τα 4 από τα παραπάνω παιχνίδια συνδυάστηκαν με Over 2,5 γκολ.

ΛΟΥΤΟΝ

Το 2007 υποβιβάστηκε από την Τσάμπιονσιπ και επιστρέφει σε αυτή μετά από 12 χρόνια. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά αυτό το διάστημα, έφτασε να παίζει μέχρι και στα… χωράφια της Κόνφερενς. Την περσινή σεζόν μάζεψε 94 βαθμούς (27-13-6) και τερμάτισε στην κορυφή της League One, παίρνοντας το απευθείας εισιτήριο για την άνοδο.

Ο Γκρέιαμ Τζόουνς την ανέλαβε τον περασμένο Μάιο και παραμένει στο τιμόνι της. Στόχος βεβαίως είναι η παραμονή στην Τσάμπιονσιπ. Πούλησε τους ταλαντούχους μπακ Τζάστιν και Στέισι σε Λέστερ και Μπόρνμουθ αντίστοιχα. Έκανε προσθήκες στο ρόστερ της, αλλά όχι κάτι εντυπωσιακό για την πολύ απαιτητική Τσάμπιονσιπ. Ξεχωρίζουν οι μεταγραφές των Σλούγκα (Τ), Κρέινι, Γκάλογουεϊ (Α), Τάνικλιφ, Μπάτερφιλντ και Μακ Μάναμαν (Μ).

Σχετικά καλά κύλισε η προετοιμασία. Σε 4 φιλικά ματς είχε απολογισμό 3-0-1, πετυχαίνοντας 2+ γκολ στις 3 νίκες της. Ξεχωρίζει η νίκη επί της Μαρίτιμο με 2-0. «Παραφωνία» η ήττα από τη Νόριτς στην πρόβα τζενεράλε με 1-5.

Στο Kenilworth Road είναι πάρα πολύ δυνατή. Η εξαιρετική περσινή εντός έδρας πορεία της συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της. Στο «σπίτι» της είχε στο πρωτάθλημα αποτελέσματα 16-7-0 με 57-19 γκολ. Μένει να δούμε τις επιδόσεις της στην Τσάμπιονσιπ, που ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα.

Χωρίς προβλήματα.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Αποτυχία η περσινή σεζόν για τη Μίντλεσμπρο. Δεν κατάφερε να μπει ούτε στα πλέι οφ ανόδου, τερματίζοντας στην 7η θέση και το -1 από την κορυφαία 6άδα.

Στόχος της δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία. Ο Τζόναθαν Γούντγκεϊτ είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ο 39χρονος Άγγλος τεχνικός υπέγραψε το συμβόλαιό του την 1/7. Έγινε ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, με τους χαφ Ντάουνινγκ και Όμπι Μίκελ να αποχωρούν και τον στόπερ Φλιντ να πωλείται στην Κάρντιφ. Δεν έχει γίνει κάποια σημαντική ενισχυτική κίνηση, τουλάχιστον για την ώρα, ωστόσο το ρόστερ της παραμένει αρκετά καλό.

Έδωσε συνολικά 6 φιλικά προετοιμασίας, έχοντας αποτελέσματα 3-1-2. Βαριά η ήττα από τη Χάιντενχαϊμ με 1-5, αλλά αρκετά καλή η εμφάνισή της ενάντια στη Σεντ Ετιέν, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1.

Την περσινή σεζόν είχε καλή παρουσία μακριά από την έδρας της (10-7-6). Αυτό που ουσιαστικά της στοίχισε ήταν το γεγονός ότι εντός έδρας μάζεψε λιγότερους πόντους.

Τραυματίες οι Ράντολφ (Α), Φρέντ, Φράι (Α) και ΜακΚουίν (Μ).

Στοίχημα στο Λούτον – Μίντλεσμπρο

Κάθε αρχή και δύσκολη, που ισχύει φυσικά και στην περίπτωσή μας. και για τις δύο ομάδες. Στα φιλικά έβγαλαν μια διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, ωστόσο από σήμερα κιόλας θα μπει στην εξίσωση ο παράγοντας σκοπιμότητα. Δύναμη της Λούτον η έδρα της, ερωτηματικό η φετινή Μίντλεσμπρο. Πάμε με τα 2-3 γκολ σε απόδοση 2,00, επιλογή που καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια και σκορ γύρω από το 1-1.

Πρόταση: 1 – 1,70 – Stoiximan

Πηγή: hellasbet.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags