Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μακελειό» στη Γαλλία: Θα μιλήσει η προϊστορία με σούπερ απόδοση!
| 2019-08-16 19:50:00

«Μακελειό» στη Γαλλία: Θα μιλήσει η προϊστορία με σούπερ απόδοση!

Sportdog Team
«Μακελειό» στη Γαλλία: Θα μιλήσει η προϊστορία με σούπερ απόδοση!

Ματσάρα σήμερα το βράδυ...

Με ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι ανοίγει σήμερα η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής που πρωταθλήματος της Γαλλίας με την αναμέτρηση της Λυών με την Ανζέρ να προσφέρει μία πολύ ψαγμένη ευκαιρία για ταμείο.

Η Λυών στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν διέλυσε την Μονακό μέσα στην έδρα της και έδειξε ότι ούτε φέτος δεν αστειεύεται. Στην ομάδα το ηθικό είναι πολύ ανεβασμένο και ο ενθουσιασμός αναμένεται να φανεί και στο χορτάρι. Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της η Λυών αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα που είχε και στην αναμέτρηση με την Μονακό με στόχο να έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Η Ανζέ ξεκίνησε και αυτή πολύ καλά τη σεζόν με σπουδαία νίκη στην έδρα της απέναντι στην Μπορντό και σήμερα θα τα δώσει όλα για να κάνει την έκπληξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παίκτες γνωρίζουν τη δυναμική του αντιπάλου τους και θα προσπαθήσουν να παίξουν το παιχνίδι τους έτσι ώστε να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι φυσικά η προϊστορία που δείχνει ότι η Ανζέ σκοράρει και βάζει πάντα δύσκολα στη Λυών.

[21:45] Λυών – Ανζέ

GG (1.80)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags