Facebook Pixel Sportdog.gr | Champions League: Με το μυαλό στους ομίλους – Βγάζουν… φωτιές στην επίθεση και πληρώνουν καλά!
| 2019-08-20 17:12:00

Champions League: Με το μυαλό στους ομίλους – Βγάζουν… φωτιές στην επίθεση και πληρώνουν καλά!

Sportdog Team
Champions League: Με το μυαλό στους ομίλους – Βγάζουν… φωτιές στην επίθεση και πληρώνουν καλά!

Μπορεί να είναι Τρίτη σήμερα όμως υπάρχουν παιχνίδια για να μας απασχολήσουν στοιχηματικά με στόχο φυσικά να πάμε ταμείο.

Θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Λίντσερ με την Μπριζ για το τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίντσερ στο πρόσφατό της παιχνίδι για το πρωτάθλημα δεν εντυπωσίασε και πήρε την ισοπαλία και τον ένα βαθμό, ωστόσο αυτό συνέβη καθώς στο γήπεδο έπαιζαν μόλις τρεις από τους βασικούς παίκτες της ομάδας. Στον προηγούμενο γύρο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε με 3-1 την Βασιλεία και την άφησε εκτός. Ο σύλλογος έχει στο μυαλό του αποκλειστικά το σημερινό παιχνίδι εδώ και μέρες και αναμένεται να δούμε πίεση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα για τη νίκη.

Η Μπριζ έρχεται και αυτή από ισοπαλία στο πρωτάθλημα, καθώς υποτίμησε την Έουπεν που της στέρησε τη νίκη μέσα στην έδρα της. Στο στρατόπεδο της βελγικής ομάδας αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα την Λίντσερ η οποία σίγουρα δεν αστειεύεται. Στον προηγούμενο γύρο η Μπριζ πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας την Ντιναμό Κιέβου.

Οι δύο ομάδες φημίζονται για τις επιθετικές τους ικανότητες και σήμερα καλούνται να τις επιστρατεύσουν σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια μέχρις στιγμής το ποντάρισμα στα γκολ είναι σχεδόν ιδανικό.

[22:00] Λίντσερ – Μπριζ:

Goal – Goal (1.87)


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags