Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα γκολ στην Κρήτη, η… παράδοση που σπάει στον ΠΑΟ και η «μπομπάτη» απόδοση για ΑΕΚ!
| 2019-12-14 10:41:00

Τα γκολ στην Κρήτη, η… παράδοση που σπάει στον ΠΑΟ και η «μπομπάτη» απόδοση για ΑΕΚ!

Sportdog Team
Τα γκολ στην Κρήτη, η… παράδοση που σπάει στον ΠΑΟ και η «μπομπάτη» απόδοση για ΑΕΚ!

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Θυμίζουμε πως ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική μεσοδβδόμαδα κι αυτό ίσως παίξει ρόλο και στα πονταρίσματά μας.

[17.15] ΟΦΗ – Άρης

Ο ΟΦΗ μετά την ήττα στη Λαμία με 2-1 επιστρέφει στο… σπίτι του, όπου φέτος τα πηγαίνει εξαιρετικά κι για αυτό άλλωστε βρίσκεται και στην πρώτη εξάδα. Οι Κρητικοί εντός έδρας έχουν ρεκόρ 5-0-1 (έχουν χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ), στο τελευταίο ματς στο «Γεντί Κουλέ» νίκησαν την ΑΕΚ 1-0, ενώ πριν από τα παιχνίδια με τους Δικεφάλους είχαν σημειώσει σε όλα από δύο γκολ και πάνω. Βέβαια, μετρούν και 4/6 goal-goal καθώς η άμυνά τους έχει πολλά προβλήματα, ενώ για σήμερα είναι τεράστια η απουσία του Ναμπί στην επίθεση. Ο Άρης προέρχεται από το… τρελό ματς στο Περιστέρι και το 2-2 με δύο γκολ μετά το 85’, ωστόσο παρά τη νέα καλή του εμφάνιση δεν πήρε το διπλό και παρέμεινε εκτός εξάδας. Έχει τρεις σερί ισοπαλίες, συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές αήττητος και μετράει πέντε συνεχόμενα goal-goal. Δυνατή έδρα ο ΟΦΗ, έχει την ποιότητα να βρει έστω ένα γκολ ο Άρης.

Εκτίμηση: goal-goal (1.80)

[19.30] Παναθηναϊκός – Λαμία

Παρά την καλή εμφάνιση και το γρήγορο γκολ, ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε ούτε στον Βόλο (1-1) και πλέον η εξάδα αρχίζει να απομακρύνεται. Υποχρεωμένος σήμερα να κυνηγήσει τη τρίτη συνεχόμενη νίκη του εντός μετά  από ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο υπάρχουν οι απουσίες των Γιόχανσον, Σένγκεφελντ και Δώνη και η… κακή παράδοση τα τελευταία χρόνια με τη Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο έχουν «απογειωθεί», την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν 2-1 και τον ΟΦΗ και συμπλήρωσαν πέντε αγωνιστικές αήττητοι με ρεκόρ 4-1-0! Εκτός έδρας πάντως ζορίζονται 1-1-4, αν και απόψε έχουν την ψυχολογία να κάνουν τη ζημιά, καθώς στις προηγούμενες επισκέψεις τους στο ΟΑΚΑ έχουν πανηγυρίσει μέχρι και πρόκριση στο Κύπελλο. Παρόλα αυτά, εκτιμώ πως ο Παναθηναϊκός εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο και δεν χαιρετίσει τόσο νωρίς το στόχο των πλέι οφ. Εναλλακτική επιλογή το goal-goal.

Εκτίμηση: 1 (1.55)

[20.0] Ξάνθη – ΑΕΚ

Ντεμπούτο Παράσχου για την Ξάνθη που βρίσκεται στην έκτη με 19 βαθμούς και Μάσιμο Καρέρα για την ΑΕΚ που είναι τρίτη με 21 βαθμούς. Οι Ακρίτες προέρχονται από την ήττα στην Τούμπα με 2-0 και παρά το εξαιρετικό ξεκίνημά τους, πλέον κινδυνεύουν να πέσουν εκτός εξάδας. Επιστρατεύτηκε για τρίτη φορά ο Έλληνας τεχνικός,  ο οποίος ξέρει καλά το πρωτάθλημα και τον σύλλογο, ωστόσο δύσκολα θα προλάβει να αλλάξει και πολλά. Ανάλογες καταστάσεις βιώνει και η ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από το 5-0 κόντρα στον Πανιώνιο, ματς που ήταν και το τελευταίο με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο. Ο Μάσιμο Καρέρα ήρθε, ανάλαβε και υποσχέθηκε άμεση βελτίωση της Ένωσης ώστε να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Δεν είναι… μάγος ο Ιταλός, όμως σαφέστατα η ΑΕΚ έχει καλύτερους παίκτες και μπορεί να πάρει τη νίκη ακόμα και με ένα γκολ. Πολλά τα προβλήματα στην Ξάνθη, δύσκολο να αλλάξει το κλίμα τόσο γρήγορα. Και οι δύο πάντως θέλουν να πάει το ματς χαμηλά και με λίγα γκολ.

Εκτίμηση: Χ2 και Under 3.5 (1.45)
Fun BET: 2 και under 3.5 (2.15)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags