Facebook Pixel Sportdog.gr | La Liga: Μπάρτσα και Ατλέτικο σε απόδοση έκπληξη και ο άσος της ημέρας στην Ισπανία!
| 2019-12-14 13:54:00

La Liga: Μπάρτσα και Ατλέτικο σε απόδοση έκπληξη και ο άσος της ημέρας στην Ισπανία!

Sportdog Team
La Liga: Μπάρτσα και Ατλέτικο σε απόδοση έκπληξη και ο άσος της ημέρας στην Ισπανία!

Με σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται το Σάββατο το δεύτερο πιάτο της 17ης αγωνιστικής στη La Liga.

Ξεχωρίζουν φυσικά τα παιχνίδια των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, στα οποία βρίσκουμε και άκρως δελεαστικές αποδόσεις.

[17.00] Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα  

Εξαιρετικό πρώτο γύρο κάνει η Σοσιεδάδ η οποία στην τέταρτη θέση με 27 βαθμούς και στο -7 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-1-2 και στο τελευταίο της σκόρπισε με 4-1 την Ειμπάρ, όμως στα δύο προηγούμενα είχε έρθει ισόπαλη 1-1 με την τελευταία Λεγανές και είχε χάσει 1-2 από την Λεβάντε. Προέρχεται από το 0-0 στη Βαγιαδολίδ και για να ελπίζει σε κάτι απόψε, θα πρέπει να βρει γκολ. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση όπως απέδειξε στο 5-2 της προηγούμενης εβδομάδας με τη Μαγιόρκα, ενώ είναι και ξεκούραστη καθώς μεσοβδόμαδα νίκησε 2-1 στο Μιλάνο την Ίντερ παίζοντας με αλλαγές και αδιάφορη. Η Μπάρτσε είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, έχει πλέον ψυχολογία και το 1.70 το συναντάμε σπάνια στα παιχνίδια της. Δεν το αφήνουμε!

Εκτίμηση: 2 (1.70)

[19.30] Μπιλμπάο – Εϊμπάρ

Στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Εϊμπάρ, η οποία έχει εκμεταλλευτεί την έδρα της με ρεκόρ 6-1-1. Προέρχεται από την ήττα με 3-2 στη Μπέτις, όμως εντός μετράει τέσσερα ματς αήττητη και τρεις σερί νίκες. Η Εϊμπάρ από την άλλη βρίσκεται σε πτωτική πορεία, είναι πλέον μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ μετά και το 1-0 εντός από τη Χετάφε μετράει τέσσερις σερί ήττες. Θέλει να αντιδράσει σήμερα, όμως πάει σε μία από τις καλύτερες έδρας του πρωταθλήματος και θα μοιάζει με… υπέρβαση αν πάρει έστω τον βαθμό. Ανώτερη η Μπιλμπάο, θα την καθαρίσει μπροστά στο κοινό της.

Εκτίμηση: 1 (1.60)

[22.00] Ατλέτικο Μαδρίτης – Οσασούνα

Η Ατλέτικο έχει πέσει έβδομη και είναι στο -8 από την κορυφή, αφού με το 0-0 στη Βιγιαρεάλ συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Τεράστιο το πρόβλημα στο γκολ για τους «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι πάντως αμυντικά τα πηγαίνουν καλά και δέχονται γκολ πολύ δύσκολα. Μόλις δύο από τα 14 φετινά τους παιχνίδια ήταν over 2.5, ενώ εντός έχουν κρατήσει το μηδέν σε τέσσερα ματς. Η Οσασούνα είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, εκτός έχει ρεκόρ 2-4-2 και προέρχεται από το 1-1 εντός με τη Σεβίλλη. Καλή η ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, θα ψάξουν το γκολ, όμως αμυντικά έχουν πολλά κενά και δεν είναι τυχαίο πως έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται στα 9/10 τελευταία παιχνίδια τους. Φαβορί η Ατλέτικο, στο 1.44 ο άσος τον… ανεβάζουμε σε συνδυασμό με Under 3.5!

Εκτίμηση: 1 (1.44) ή 1 και under 3.5 (1.90)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags