Facebook Pixel Sportdog.gr | Η βόμβα του χειμώνα από τον Μαρινάκη - «Πόλεμος» με Σαββίδη - Σκέτη «κόλαση»
Life
| 2018-10-18 21:47:00

Η βόμβα του χειμώνα από τον Μαρινάκη - «Πόλεμος» με Σαββίδη - Σκέτη «κόλαση»

του Παναγιώτη Νικολάου
Η βόμβα του χειμώνα από τον Μαρινάκη - «Πόλεμος» με Σαββίδη - Σκέτη «κόλαση»

Χτυπάει παντού το αφεντικό του Ολυμπιακού και βάζει φωτιά.

Μία μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς ξαφνικά την Πέμπτη έσκασε η αίτηση στο ΕΣΡ από την η εταιρεία Alter Ego, συμφερόντων του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας!

Συγκεκριμένα, κατέθεσε αίτημα, μαζί με εγγυητική επιστολή 3,5 εκατ. ευρώ για τη διεκδίκηση της μίας από τις δύο άδειες που δεν δόθηκαν στον σχετικό διαγωνισμό.

Το ΕΣΡ θα εξετάσει το φάκελο με το αίτημα του Μαρινάκη για τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας και θα προχωρήσει στις διαδικασίες που προβλέπονται από τον σχετικό νόμο.

Η κίνηση αυτή εξέπληξε ακόμα και τους ρεπόρτερ που ασχολούνται καθημερινά με τις εξελίξεις στον μιντιακό χώρο, ενώ πολλοί συνδέουν την συγκεκριμένη εξέλιξη, με την απόφαση του ΣτΕ για τον τερματισμό λειτουργίας του Mega. Κάποιοι μάλιστα το πηγαίνουν και ένα βήμα παρακάτω, σημειώνοντας πως δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη εξέλιξη να αποσκοπεί και στην αποφυγή του «μαύρου» στο μεγάλο κανάλι.

Αυτό πάντως, νομικά τουλάχιστον, δεν μπορεί να συμβεί, αφού η απόφαση για το «μαύρο» έχει τη βούλα του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας.

Αυτό που μπορεί να ανατρέψει ο Μαρινάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι την υπαγωγή του καναλιού σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης που θα κριθεί στο δικαστήριο στις 30 Οκτωβρίου. Αν ο Μαρινάκης δηλώσει έμπρακτα ενδιαφέρον για τη λειτουργία του καναλιού με πλάνο ακόμα και για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, τότε θα υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να ανατρέψει τα σχέδια των τραπεζών για εκκαθάριση και πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων του Mega, και αρά να μπλοκάρει την πρόσβαση επίδοξων μνηστήρων στην περιζήτητη ταινιοθήκης του Μega μεταξύ των οποίων ο Ιβάν Σαββίδης!

Επίσης, η νέα αυτή επένδυση του Μαρινάκη, προφανώς και έρχεται απέναντι στην κίνηση του Σαββίδη να… σπρώξει λεφτά στην τηλεοπτική αγορά και να αλλάξει τελείως το «Εpsilon», το οποίο ανοίγει τις επόμενες ημέρες με νέο όνομα (Open) και ανανεωμένο πρόγραμμα. Ο «πόλεμος» από τα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ μεταφέρεται στην τηλεόραση και θα είναι μεγάλος με… στόχο την τηλεθέαση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παίρνει ανάποδες ο Τίγρης - Έριξε την πρώτη «πιστολιά» - Έτσι «απαντάει» σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Φήμη-βόμβα για ΠΑΟ - Αυτοί «μπήκαν» στην ΠΑΕ - Τρέχουν ήδη την ομάδα - «Εκτός» ο Παϊρόζ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags