Facebook Pixel «Δεν χωρούν στην ΑΕΚ καφρίλες»
| 2013-10-07 23:15:00

«Δεν χωρούν στην ΑΕΚ καφρίλες»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Δεν χωρούν στην ΑΕΚ καφρίλες»

Ο Ηλίας Ατματσίδης εξηγεί στον Sportdog τι ακριβώς έγινε όταν τον έφτυσαν (!) στο ματς Περιστέρι - ΑΕΚ και αποκαλύπτει πως αντέδρασε απέναντι σε έναν φίλο της Ένωσης!

Ένα πραγματικά θλιβερό περιστατικό συνέβη στον αγώνα της ΑΕΚ στο Ελ Πάσο κόντρα στο Περιστέρι, για την 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Κάποιος οπαδός (;) που δήλωνε υποστηρικτής της Ένωσης έφτυσε τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Δικέφαλου αετού, Ηλία Ατματσίδη που βρέθηκε στην Καλλιθέα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Απ' ότι φαίνεται ο συγκεκριμένος δεν αναγνώρισε τον τελευταίο πρωταθληματικό γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Ο Sportdog επικοινώνησε με τον Ατματσίδη για να μας πει, τί ακριβώς συνέβη και πως αντέδρασε. «Ήταν ένας τύπος, ο οποίος έβριζε τον τερματοφύλακα του Περιστερίου και πέταξε καφέδες στον κάμεραμαν που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο. Προσπάθησα, να τον συνεφέρω με ήρεμο τρόπο και με έφτυσε στο πρόσωπο. Μετά κατάλαβε τί έκανε και μου είπε “Ηλία εσύ είσαι; Δεν σε γνώρισα, συγγνώμη”. Παρ'οτι εκνευρίστηκα, συγκρατήθηκα. Δεν με πείραξε τόσο το φτύσιμο, όσο ότι προηγουμένως είχαν ρίξει τους καφέδες στο παιδί που έκανε τη δουλειά του στον αγωνιστικό χώρο», ήταν το αρχικό σχόλιο του βετεράνου πορτιέρε και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν θέλω να το σχολιάσω περαιτέρω. Απλά δεν χρειάζονται τέτοιες συμπεριφορές. Στη Γ'Εθνική παίζουμε, για όνομα του Θεού. Είναι δυνατόν να ρίχνουμε τους εαυτούς μας σε αυτό το επίπεδο; Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα. Είμαστε ΑΕΚ, διαφέρουμε, επειδή ως Ενωσίτες είμαστε σκεπτόμενοι φίλαθλοι. Οι καφρίλες δεν χωρούν στην ομάδα μας».

Στο τέλος, ερωτηθείς να σχολιάσει την κακή απόδοσή της ΑΕΚ τόνισε: «Η κατηγορία είναι δύσκολη! Όλες οι ομάδες θα μας παίξουν όπως ο ΑΟ Περιστερίου. Οπότε, πρέπει να βρούμε τρόπους να σκοράρουμε. Γιατί, στο δεύτερο μέρος στην Καλλιθέα, η ομάδα έβγαλε ευκαιρίες, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν. Σιγά-σιγά θα έρθει και αυτό. Δεν αγχώνομαι. Δεν έγινε και τίποτα ρε παιδιά με την ισοπαλία».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags