Facebook Pixel Τι είπε ο επόπτης στον «4ο» για την μπουνιά!
| 2014-03-11 00:49:00

Τι είπε ο επόπτης στον «4ο» για την μπουνιά!

Τι είπε ο επόπτης στον «4ο» για την μπουνιά!

Διαβάστε στο θέμα του sportdog τι ακριβώς ειπώθηκε στα αποδυτήρια της Τούμπας από τον βοηθό διαιτητή, για την φάση με την μπουνιά του Ινσαουράλδε στον Εντινγκά!

Η... φάση της χρονιάς θα είναι τελικά η μπουνιά του Ινσαουράλδε στον Εντινγκά, στο χθεσινό μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Εκτός από τον... πόλεμο ανακοινώσεων που προκάλεσε το βράδυ της Κυριακής, είναι πολύ πιθανό όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, να έχει ως αποτέλεσμα το πρόωρο τέλος από την διαιτησία του Τάσου Κάκου. Πέρα από τον Κερυραίο ρέφερι, οι επόπτες και ο τέταρτος ποια άποψη είχαν για την φάση;

Όπως αποκαλύπτει λοιπόν η στήλη «sportdog penalty», μετά το τέλος του ματς υπήρξαν αρκετές συζητήσεις μεταξύ των διαιτητών στα αποδυτήρια της Τούμπας για το συγκεκριμένο χτύπημα.

Εκεί λοιπόν, ο 4ος της αναμέτρησης, Καλογερόπουλος, ρώτησε τον βοηθό Καραϊσαρίδη αν είχε δει κάτι και τι ακριβώς. Η απάντηση που έλαβε ήταν η εξής: «Είδα πως κάτι έκανε ο Ινσαουράλδε αλλά δεν ήμουν σίγουρος ο τι κτύπησε τον Εντινγκά για να πω στο Κάκο να του βγάλει κόκκινη...»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags