Facebook Pixel Τι ...ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό;
| 2015-02-06 00:15:00

Τι ...ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό;

Τι  ...ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό;

Πώς σκοπεύουν στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο να πάρουν "εκδίκηση" από τους Πειραιώτες, πότε και για ποιο λόγο; Ο Σκύλος, που βρίσκεται παντού και τα μυρίζεται όλα, έχει το θέμα...

Μπορεί η αγωνιστική κρίση στον ΠΑΟΚ και το -8 από τον Ολυμπιακό πριν το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής να έχει επισκιάσει τα πάντα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι στον Δικέφαλο κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα του συλλόγου.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός, για παράδειγμα, ενόψει της νέας χρονιάς, προχωράει κανονικά και είναι χαρακτηριστικό ότι την περασμένη Τετάρτη, όταν ο Δικέφαλος γνώριζε την ήττα ντροπή από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ο Βρύζας ήταν στα Γιάννινα για να κλείσει το deal με τον Ίλιτς.

Την ίδια στιγμή, ο αρχισκάουτερ της ομάδας, Γιώργος Κωστίκος, βρέθηκε στα "Πηγάδια" για να παρακολουθήσει τον αγώνα Ξάνθη - Πανιώνιος και να τσεκάρει, όπως αποκαλύπτει η στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", δύο ποδοσφαιριστές, τον Γούτα της Ξάνθης και τον Τασουλή του Πανιωνίου.

Μάλιστα, για τον πρώτο υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό ζωηρό ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ καθώς εκτιμάται ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει όλα τα προσόντα νε εξελιχθεί σε τοπ κλας αμυντικό. Το θέμα, βέβαια, για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι ότι συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και, όπως ανέφεραν πρόσφατα δημοσιεύματα του "ερυθρόλευκου" Τύπου, οι πρωταθλητές έχουν αποκτήσει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του νεαρού άσου το προσεχές καλοκαίρι.

Από το "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο γνωρίζουν το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και σκέφτονται πολύ σοβαρά να μπουν "σφήνα" για τον 20χρονο στόπερ. Αν και εφόσον, δηλαδή, αποφασίσουν ότι θα κινηθούν επίσημα για τον "νέο Άντζα", θα προσπαθήσουν να προλάβουν τους "ερυθρόλευκους " και να αποσπάσουν πρώτοι το "οκ " της Ξάνθης και την υπογραφή του ποδοσφαιριστή. Παίρνοντας κατά κάποιον τρόπο εκδίκηση για την απώλεια του Μπεν…

ΠΟΙΟΙ ξένοι προπονητές ήταν στη λίστα του ΠΑΟΚ υποψήφιοι διάδοχοι του Άγγελου; Διαβάστε ΕΔΩ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags