Facebook Pixel Mεγάλη ελληνική ομάδα "χτυπάει" Ελισέου! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-02-29 23:22:00

Mεγάλη ελληνική ομάδα "χτυπάει" Ελισέου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Mεγάλη ελληνική ομάδα "χτυπάει" Ελισέου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος είναι ο άσος της Μπενφίκα και γιατί «ακούγεται» έντονα για την Σούπερ Λιγκ. Δείτε τις δύο γκολάρες που έχει βάλει κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!
 

Αν και ακόμα το καλοκαίρι …φαντάζει αρκετά μακριά, πολλές είναι οι ομάδες που έχουν ήδη αρχίσει να «ψάχνονται» για μεταγραφές και πιο συγκεκριμένα για παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν και θα μπορούν να τους κλείσουν στο τζάμπα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του «Σκύλου», όλες οι μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ θα ψαχτούν για αριστερό μπακ και κάπως έτσι προέκυψε θέμα από την Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, μάθαμε από γνωστούς ατζέντηδες, πως ο Ελισέου ή καλύτερα το γραφείο μάνατζερ στο οποίο ανήκει, συζητάει ήδη με ελληνική ομάδα για το καλοκαίρι!!

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου μπακ τελειώνει τον Ιούνιο και η Μπενφίκα δεν τον έχει ενημερώσει ακόμη, αν θα κάνει χρήση της μονοετούς οψιόν ανανέωσης, με αποτέλεσμα ο παίκτης ήδη να… ψάχνεται για το καλοκαίρι και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 32χρονος Ελισεου, που έχει… προηγούμενα με τις ελληνικές ομάδες, αφού το 2012 σκόραρε κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα Πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα της Μάλαγα, ενώ επί Ζαρντίμ είχε βάλει γκολάρα (από ασίστ Μπουονανότε) σε φιλικό 3-3 στο Γ. Καραϊσκάκης, κάνει σούπερ σεζόν φέτος με τους «αετούς», έχοντας παίξει ήδη 22 ματς.

Η παραμονή του ωστόσο είναι ακόμα στον… αέρα και για αυτό προτείνεται σε ομάδες, με την Ελλάδα να είναι πολύ πιθανόν ο επόμενος προορισμός του, όπως ακούγεται τουλάχιστον στην Πορτογαλία...

Ο Ελισέου, που είχε πάει στην Μπενφίκα με 1.5 εκατ. ευρώ, τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, καθώς έχει περάσει από Μάλαγα, Λάτσιο, Σαραγόσα και Μπενφίκα, ενώ έχει 13 συμμετοχές και 1 γκολ στην Εθνική Πορτογαλίας!

Δείτε στο 07.40’’ το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό, από απίθανη ασίστ Μπουονανότε:
 

 

 

Το πολύ όμορφο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό (το 2-0): 
 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξέσπασμα Μύρτσου! Τι να πάει να κάνει στο "Καραϊσκάκη" ο Ολυμπιακός!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags