Facebook Pixel Ο Βαλβέρδε τον "έστειλε" Ολυμπιακό αλλά πάει ΑΕΚ!
| 2016-05-08 22:45:00

Ο Βαλβέρδε τον "έστειλε" Ολυμπιακό αλλά πάει ΑΕΚ!

Ο Βαλβέρδε τον "έστειλε" Ολυμπιακό αλλά πάει ΑΕΚ!

Αποκλειστικό παρασκήνιο με τον κόουτς που αποτελεί την «καψούρα» των ανθρώπων της Ένωσης και έχει απίστευτο κασέ. Πότε πήγε να έρθει Ελλάδα και ποια top ομάδα τον θέλει;

Μπορεί ο τελικός του Κυπέλλου να είναι στον …αέρα και τα πλέι οφ να ξεκινούν την Τετάρτη, ωστόσο στην ΑΕΚ δουλεύουν παράλληλα για να τρέξει χωρίς προβλήματα ο μεταγραφικός σχεδιασμός, ο οποίος ξεκινάει φυσικά από την πρόσληψη του προπονητή.

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, πληροφορίες του SportDog, εκτός από τον Αρουαμπαρένα, υπάρχει κι άλλος ένας τεχνικός που "παίζει" πολύ δυνατά για τον "κιτρινόμαυρο πάγκο".

Ο λόγος για τον Πάκο Χέμεθ, που αποτελεί την "καψούρα" των ανθρώπων της ΑΕΚ, η οποία, μάλιστα, κρατάει από το ...2015.

Ο Κιτρινόμαυροι τον είχαν βολιδοσκοπήσει και πέρσι, προσπαθώντας να τον πείσουν να αφήσει τη Βαγιεκάνο, ωστόσο τότε δεν τα είχαν καταφέρει. Η πλευρά του Ισπανού προπονητή είχε ζητήσει ...τρελά λεφτά, σχεδόν 2,5 φόρες πάνω από τις ετήσιες αποδοχές του στη Ράγιο και όπως ήταν λογικό δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο για την Ελλάδα, καθώς η ΑΕΚ δεν μπορούσε να ανεβάσει τόσο πολύ το μπάτζετ της.

Τώρα, όμως, η ΑΕΚ έχει επανέλθει και είναι αποφασισμένη να …κυνηγήσει τις πιθανότητές της, ωστόσο παρότι το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο, ο 46χρονος κόουτς ακόμα δεν ψάχνεται για άλλη ομάδα, καθώς γι΄ αυτόν προέχει η σωτηρία της Ράγιο.

Κατά συνέπεια η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη, έστω χωρίς πολλές ελπίδες, να βρίσκεται …σταντ μπαι μέχρι να ολοκληρωθεί η Πριμέρα (μένει μία αγωνιστική και η ομάδα του αυτή τη στιγμή υποβιβάζεται).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κασέ του Πάκο Χέμεθ φτάνει και ίσως ξεπερνάει το εκατομμύριο ευρώ, ενώ πρόκειται για προπονητή που ακούγεται ως βασικός υποψήφιος, μαζί με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, για τη Βαλένθια!

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε, το 2012 φεύγοντας από τον Ολυμπιακό, είχε προτείνει στο Λιμάνι ως διάδοχό του τον Πάκο Χέμεθ, τον οποίο, όμως, πρόλαβε και έκλεισε τότε η Ράγιο.

Λέτε αυτή τη φορά να είναι η ...τρίτη και φαρμακερή για να έρθει ο Ισπανός στη χώρα μας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Το μεγαλύτερο λάθος που πήγα στον Ολυμπιακό"! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags