Facebook Pixel Κακιούζης στο sportdog: "Mια χαρά είναι η ηλικία του, παικταράς για τον ΠΑΟ" - "Αυτά είπα στον Πασκουάλ"!
| 2016-10-26 22:45:00

Κακιούζης στο sportdog: "Mια χαρά είναι η ηλικία του, παικταράς για τον ΠΑΟ" - "Αυτά είπα στον Πασκουάλ"!

του Γιώργου Κτενά
Κακιούζης στο sportdog: "Mια χαρά είναι η ηλικία του, παικταράς για τον ΠΑΟ" - "Αυτά είπα στον Πασκουάλ"!

Ο παλαίμαχος άσος "εγκρίνει" την πρώτη μεταγραφή που φημολογείται ότι θέλει να κάνει ο Ισπανός τεχνικός και αποκαλύπτει τη συνομιλία μαζί του πριν ακόμα πέσουν οι υπογραφές!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κάρλος Καμπέθας o Μιχάλης Κακιούζης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SportDog.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στα θετικά στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του ο 35χρονος Ισπανός, ενώ σχολίασε αν μπορεί να παίξει ρόλο η ηλικία του στο τοπ επίπεδο του Παναθηναϊκού.

Ακόμα σχολίασε τη συνεργασία του Τσάβι Πασκουάλ (έχουν συνυπάρξει στην Μπαρτσελόνα) με τον Παναθηναϊκό και επιβεβαίωσε το γεγονός ότι μίλησε με τον Καταλανό προπονητή για να έρθει ως βοηθός του στους "πράσινους", όπως γράφτηκε. 

To όνομα του Κάρλος Καμπέθας βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Πώς είναι σαν παίκτης, σε ποιες θέσεις μπορεί να δώσει βοήθειες;

"Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, σε οποιαδήποτε ομάδα πάει θα πρόκειται σίγουρα για μία σημαντική προσθήκη. Έχει εμπειρία, πολλά θετικά πράγματα στο παιχνίδι του και καταλαβαίνει το σκεπτικό του προπονητή. Κυρίως στη θέση 1 μπορεί να δώσει πολλά".

Η ηλικία του (είναι ήδη 35 ετών) μπορεί να παίξει ρόλο, σε ομάδα επιπέδου του Παναθηναϊκού;

"Μία χαρά είναι η ηλικία του, μην ασχολείστε με αυτά".

Το σχόλιό σας για τον Τσάβι Πασκουάλ και την έλευσή του Παναθηναϊκό; Τον γνωρίζετε καλά από την κιοινή σας θητεία στην Μπαρτσελόνα.

"Ήταν η καλύτερη επιλογή και για τις δύο πλευρές. Αρκεί να υπάρχει υπομονή, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει στηθεί από εκείνον, δεν είναι δική του ομάδα. Χρειάζεται υπομονή και χρόνος. Τα πολλά παιχνίδια θα βοηθήσουν την ομάδα να βρει ρυθμό, αν και θεωρώ ότι θα βάλει την πινελιά του στον Παναθηναϊκό πολύ σύντομα".

Υπήρξε φημολογία που σας ήθελε στο πλευρό του Πασκουάλ, στον Παναθηναϊκό. Την επιβεβαιώνετε; Είχατε μιλήσει μαζί του;

"Είχαμε μιλήσει, πριν ακόμα υπογράψει συμβόλαιο. Αλλά θεωρώ ότι η επιλογή που έγινε για τους βοηθούς του είναι σωστή, γιατί είναι αξιόλογοι αυτοί που έμειναν. Του είπα ότι ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα, κάτι φυσικά που ήξερε και ο ίδιος και θα είναι πολύ καλή εμπειρία τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα η συνεργασία τους".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags