Facebook Pixel Εξελίξεις με τον παικταρά στον ΠΑΟΚ – O Mίχελ κάνει το ραντεβού - Τον θέλει ο Ιβάν - Θα φτιαχτεί ο κόσμος!
| 2016-12-11 12:15:00

Εξελίξεις με τον παικταρά στον ΠΑΟΚ – O Mίχελ κάνει το ραντεβού - Τον θέλει ο Ιβάν - Θα φτιαχτεί ο κόσμος!

Εξελίξεις με τον παικταρά στον ΠΑΟΚ – O Mίχελ κάνει το ραντεβού - Τον θέλει ο Ιβάν - Θα φτιαχτεί ο κόσμος!

Στα σκαριά η πρώτη ενέργεια του Δικεφάλου ενόψει Ιανουαρίου με τον ποδοσφαιριστή που κάνει όργια μέχρι στιγμής στη σεζόν! Τρέχουν στην Τούμπα να προλάβουν τους μνηστήρες!

Πρώτος ο Sportdog έριξε φως στην υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες μετά το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα στην Ιταλία και χτύπησε το …καμπανάκι του κινδύνου για το ότι ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει τον 26χρονο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι με λιγότερα χρήματα από αυτά που μπορεί να πιάσει, λόγω της ρήτρας του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες μας, ο Λούμπος Μίχελ έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του με τον ατζέντη του Ροντρίγκες, με θέμα συζήτησης την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του πελάτη του και την αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης του.

Κατά πως φαίνεται, η πλευρά του Ροντρίγκες δεν είναι αρνητική στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο στη θέση αυτού που τρέχει τώρα και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, το οποίο αποφέρει στον Αφρικανό ποδοσφαιριστή ένα ποσό που ξεπερνάει ετησίως τις 500 χιλιάδες ευρώ και η ρήτρα κυμαίνεται στα 5 εκατομμύρια.

Φυσικά, η αναπροσαρμογή των απολαβών του Ροντρίγκες εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά για τον ΠΑΟΚ θα είναι …προς τα πάνω, κάτι που είναι φυσικό με βάση τις εμφανίσεις και τα γκολ του πρώην εξτρέμ της Έλτσε, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ολλανδία, την Τουρκία, την Ιταλία αλλά και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και πολύ σύντομα ο Λούμπος Μίχελ θα καταθέσει στον εκπρόσωπο του Γκάρι Ροντρίγκες την επίσημη και τελική πρόταση του ΠΑΟΚ, για να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στην Τούμπα και μετά το 2018, όπως έγινε πριν από λίγες ημέρες με τους Γλύκο και Τσίμιροτ.  

Εξάλλου, είναι και προσωπική επιθυμία του Σαββίδη η παραμονή του συγκεκριμένου παίκτη στην Τούμπα, ενώ η παραπάνω εξέλιξη θα ικανοποιήσει δεδομένα και τον κόσμο του Δικεφάλου, αφού μιλάμε δεδομένα για τον αγαπημένο παίκτη της "ασπρόμαυρης" εξέδρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags