Facebook Pixel Ρεσιτάλ Β. Ιωάννου - "Ο κορυφαίος της Ευρώπης στο Λιμάνι - Αυτός θα πάρει Λοτζέσκι - Τι βλέπω με ΠΑΟ"
Μπάσκετ
| 2017-01-13 14:00:00

Ρεσιτάλ Β. Ιωάννου - "Ο κορυφαίος της Ευρώπης στο Λιμάνι - Αυτός θα πάρει Λοτζέσκι - Τι βλέπω με ΠΑΟ"

του Γιώργου Κτενά
Ρεσιτάλ Β. Ιωάννου - "Ο κορυφαίος της Ευρώπης στο Λιμάνι - Αυτός θα πάρει Λοτζέσκι - Τι βλέπω με ΠΑΟ"

Σούπερ κριτική από τον γνωστό σπίκερ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη και το ντέρμπι που έρχεται! Ποιος ήταν συγκλονιστικός και ποιος «έσβησε» τον αντίπαλο;

Ως τον καλύτερο φόργουορντ στην Ευρώπη χαρακτήρισε τον Γιώργο Πρίντεζη ο Βαγγέλης Ιωάννου, σε συνέντευξή του στο SportDog, με αφορμή τη χθεσινή εμφάνιση και νίκη του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη εναντίον της Μπαρτσελόνα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποθέωσε και τον Μιλουτίνοφ για την απόδοσή του, ενώ σχολίασε ότι το ματς το κέρδισε ο Σφαιρόπουλος με το κουτσάρισμά του.

Αναφέρθηκε, φυσικά, στην εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου, στον Λοτζέσκι που θα πρέπει να περιμένει για να μάθει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, αλλά και στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

Κύριε Ιωάννου, ποιο είναι το σχόλιό σας για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού;

"Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι τού Ολυμπιακού τής δεκαετίας που διανύουμε. Θύμισε τις υπερβάσεις του 2012 και του 2013. Όλοι έπαιξαν πάνω από τις δυνάμεις τους και έπαιξαν ως ομάδα, αυτός ήταν ο Ολυμπιακός. Γι' αυτό και νίκησε, παρά τα προβλήματα που είχε. Και γι' αυτό τον λόγο δεν φάνηκε και η απουσία του Σπανούλη".

Πώς είδατε την εμφάνιση του Παπανικολάου;

"Όπως και ολόκληρο τον τελευταίο μήνα, ήταν συγκλονιστικός. Ο παλιός καλός Παπανικολάου, αυτός που κέρδισε θέση βασικού στην Εθνική ομάδα με το σπαθί του και πήρε προαγωγή σε παίκτη του ΝΒΑ. Αυτός ο παίκτης είναι και τώρα. Του πήρε έναν χρόνο, αλλά παίζει ξανά στα κόκκινα. Χθες μάρκαρε ακόμα και τον Τόμιτς, κάτι που δείχνει πόσο σημαντικός είναι".

Και ο Λοτζέσκι ήταν εκεί όταν χρειάστηκε, σε ένα διάστημα που είναι ανοιχτή η κουβέντα για το μέλλον του.

"Μίλησε σε δύο-τρια κρίσιμα σημεία ο Λοτζέσκι, αλλά δεν ήταν ο κορυφαίος χθες. Έκανε καλή δουλειά, έβαλε τα μεγάλα σουτ. Ειδικά στο 66-67. Ο Ολυμπιακός μιλάει στο τέλος της σεζόν για τις ανανεώσεις, ούτε ο Σπανούλης δεν ανανέωσε νωρίτερα. Δεν θα κάνει κίνηση με τον Λοτζέσκι τώρα ο Ολυμπιακός. Όποιος τον θέλει περισσότερο θα τον πάρει ή αν τον θέλει ο Ολυμπιακός πολύ θα τον κρατήσει".

Το σχόλιό σας για τον Πρίντεζη;

"Συγκλονιστικός στο post game, ο κορυφαίος φόργουορντ της Ευρώπης. Συγκλονιστικός όμως και στη δήλωσή του για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, γιατί και ο Πρίντεζης είχε χάσει πριν από λίγο καιρό τον πατέρα του. Αλλά θέλω να σταθώ στον Μιλουτίνοφ, γιατί το ματς το κέρδισε ο Σφαιρόπουλος που διαχειρίστηκε άψογα τους παίκτες και αξιοποίησε καλά τους ψηλούς του. Ο Μιλουτίνοφ έσβησε τον Τόμιτς, μετά τον Πρίντεζη ήταν ο δεύτερος πολυτιμότερος παίκτης της βραδιάς. Γενικά ο Ολυμπιακός πήρε πολλά από όλους τους παίκτες, αλλά τα περισσότερα τα πήρε με την άμυνα".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

"Είναι διαφορετικό παιχνίδι από τα τρία προηγούμενα, που έχουν παίξει και κέρδισε ο Ολυμπιακός. Είναι νοκ άουτ ματς, άλλης ψυχολογίας, για έναν θεσμό που είναι υποτιμημένος στην Ελλάδα. Οι ομάδες έρχονται με περισσότερη κούραση από ποτέ. Δεν είναι εύκολο να γίνουν προβλέψεις, λογικά θα υπάρχει και ο Σπανούλης τη Δευτερά. Και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags