Facebook Pixel Παλαβώνει κόσμο ο "νέος Σαβιόλα" τού Ολυμπιακού – Ήρθε για να "φάει" βασικό και να ...σώσει τον Μπέντο!
| 2017-02-15 12:15:00

Παλαβώνει κόσμο ο "νέος Σαβιόλα" τού Ολυμπιακού – Ήρθε για να "φάει" βασικό και να ...σώσει τον Μπέντο!

Παλαβώνει κόσμο ο "νέος Σαβιόλα" τού Ολυμπιακού – Ήρθε για να "φάει" βασικό και να ...σώσει τον Μπέντο!

Ποιος είναι ο παικταράς που προκαλεί θαυμασμό και είναι έτοιμος να φέρει τα ...πάνω-κάτω στους Πειραιώτες; Γιατί τον παρομοιάζουν με τον Αργεντινό σούπερ σταρ; Η απάντηση εδώ!

Μπορεί να ακούγονται πολλά για τον Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό, ωστόσο άπαντες αναγνωρίζουν στον Πορτογάλο ότι κάνει εξαιρετική δουλειά με τους νεαρούς άσους της ομάδας.

Ανάμεσα στους παίκτες που έχει αναδείξει ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων, είναι βεβαίως και ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια "βγάζει μάτια" και έχει γίνει πραγματικό ...πολυεργαλείο στα χέρια του Πάουλο Μπέντο, ο οποίος τον χρησιμοποιεί πάντα και ...παντού!

Την ίδια στιγμή, ο 19χρονος άσος υπήρξε απολύτως σαφής, όταν ρωτήθηκε προχθές πού προτιμάει να αγωνίζεται, λέγοντας ότι του αρέσει και του ταιριάζει να παίζει σε θέσεις που βρίσκονται στον άξονα του γηπέδου, "8άρι" και "10άρι" δηλαδή, παρόλο που στην Κ20, έκανε μεγάλα παιχνίδια ως καθαρός επιθετικός, πετυχαίνοντας, μάλιστα, πολλά γκολ ως φορ περιοχής.

Ωστόσο, πλέον, κάτω από την καθοδήγηση του Πάουλο Μπέντο, βγάζει άλλες αρετές στο παιχνίδι του, έχοντας διαφορετικό ρόλο στο γήπεδο και παίζοντας πίσω από τους επιθετικούς. Είναι, μάλιστα, κάτι παραπάνω από σαφές ότι ο Αντρέ Μάρτινς βρήκε έναν πολύ ισχυρό συναγωνιστή για τη θέση του βασικού, δίπλα στον αμυντικό χαφ!

Πάντως, στον Ολυμπιακό είναι εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο με τον οποίο ο Ανδρούτσος κινείται γύρω από την περιοχή, αλλά και μέσα σε αυτήν, καθώς και στα στηρίγματα που δίνει στον σέντερ φορ, γι' αυτό και πολλοί στου Ρέντη τον έχουν ...βαφτίσει ήδη "νέο Σαβιόλα"!

Άλλωστε, οι δύο παίκτες μοιάζουν και στο σωματότυπο, αλλά και στο χαρακτήρα, καθώς παίζουν περισσότερο για τους συμπαίκτες τους παρά για τον εαυτό τους.

Μένει να δούμε, λοιπόν, πώς θα αξιοποιήσει ο Πάουλο Μπέντο τον νεαρό άσο στα επόμενα παιχνίδια και, φυσικά, αν η εξέλιξη του παίκτη του θα είναι η ανάλογη.

Στο Λιμάνι, πάντως, πιστεύουν ήδη ότι ο Ανδρούτσος έχει όλα τα φόντα να κάνει στο μέλλον σπουδαία πράγματα, όπως ίδια πεποίθηση υπάρχει και για τους υπόλοιπους νεαρούς άσους, τον Μανθάτη, τον Ρέτσο και τον Νικολάου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags