Facebook Pixel Φοβερή ατάκα από προπονητή σε πρόεδρο μεγάλης ομάδας: Άσε με 'μένα, πάρε αυτόν με κλειστά μάτια!
| 2017-02-28 16:45:00

Φοβερή ατάκα από προπονητή σε πρόεδρο μεγάλης ομάδας: Άσε με 'μένα, πάρε αυτόν με κλειστά μάτια!

Φοβερή ατάκα από προπονητή σε πρόεδρο μεγάλης ομάδας: Άσε με 'μένα, πάρε αυτόν με κλειστά μάτια!

Απίστευτο το παρασκήνιο με Έλληνα κόουτς, που βρίσκεται τώρα χωρίς δουλειά, και το αφεντικό κορυφαίου συλλόγου που ψαχνόταν για το διάδοχο! O sportdog κάτι μύρισε...

Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις ο Θόδωρος Καρυπίδης κατέληξε στη λύση του Νίκου Κωστένογλου.

Το αφεντικό του Άρη αποφάσισε να δώσει τα ηνία της ομάδας, σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για το σύλλογο, στον Έλληνα τεχνικό, ενώ νωρίτερα είχε μιλήσει με αρκετούς υποψήφιους.

Ο διακαής πόθος, άλλωστε, του ιδιοκτήτη του συλλόγου ήταν, όπως σας έχει πρώτος αποκαλύψει ο SportDog, ο Τραϊνός Δέλλας, ωστόσο ο "Κολοσσός" έδειξε από την αρχή αρνητικός σε αυτό την προοπτική για την καριέρα του.

Μπορεί να δέχθηκε πολλές πιέσεις από τον κ. Καρυπίδη, ωστόσο ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ δεν πείσθηκε ποτέ, ωστόσο σε μία από τις τελευταίες του συνομιλίες με το αφεντικό του Κιτρίνων δε δίστασε να "προτείνει" τον Κωστένογλου ως την ιδανικότερη λύση για τον πάγκο του Άρη!

Ο 46χρονος τεχνικός, δηλαδή, αποτέλεσε θερμή "εισήγηση" τού "Τράι" στον πρόεδρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, από τη στιγμή που ο ίδιος απάντησε οριστικά αρνητικά στην πρόταση που είχε δεχθεί από το αφεντικό της ομάδας.

Τώρα, αν ο "Κολοσσός" έκανε καλό που βοήθησε με τον τρόπο του να γίνει αυτό το ...προξενιό, θα φανεί στο προσεχές μέλλον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags