Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες στη Θεσσαλονίκη, θέμα χρόνου ηχηρό διαζύγιο στον ΠΑΟΚ - Επιστρέφει ο παικταράς;
| 2017-08-01 11:45:00

Φούντωσαν οι φήμες στη Θεσσαλονίκη, θέμα χρόνου ηχηρό διαζύγιο στον ΠΑΟΚ - Επιστρέφει ο παικταράς;

Φούντωσαν οι φήμες στη Θεσσαλονίκη, θέμα χρόνου ηχηρό διαζύγιο στον ΠΑΟΚ - Επιστρέφει ο παικταράς;

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα στον Δικέφαλο για σημαντικό πρόσωπο της ομάδας που μετράει μέρες στην Τούμπα! Ποιος είναι ο «φευγάτος», τι ισχύει για δύο «καυτά» ονόματα.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη σημαντική ρεβάνς με την Ολιμπίκ, οι πληροφορίες που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη σχετικά με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μόνο θετικές δεν είναι, όσον αφορά το κλίμα που υπάρχει για τον Σέρβο στον Δικέφαλο.

Ο νεαρός τεχνικός φαίνεται πως δεν μπορεί να διαχειριστεί το βάρος της πίεσης που νιώθει μετά την απογοητευτική εμφάνιση στο Κίεβο, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί πως έχει "χάσει" τα αποδυτήρια.

Μάλιστα, λέγεται πως πολύ δύσκολα μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα για τον Σέρβο και ότι είναι θέμα χρόνου να παρθεί απόφαση αντικατάστασης του. Υπάρχει δε η εκτίμηση στην Τούμπα ότι ένας λόγος που μπορεί να καθυστερεί το διαζύγιο είναι πως τα αφεντικά του συλλόγου αρνούνται να παραδεχτούν τόσο γρήγορα πως έκαναν λάθος επιλογή για τον πάγκο...

Τι "παίζεται" για Σαμπράνο και Βιεϊρίνια

Την ίδια στιγμή, όσον αφορά τα μεταγραφικά, η περίπτωση του Κάρλος Σαμπράνο που παραμένει στο κάδρο για τον Δικέφαλο, είναι πολύ δύσκολη, μιας και ο παίκτης απολαμβάνει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στη Ρούμπιν Καζάν που δε δείχνει διάθεση να αφήσει για λιγότερα χρήματα.

Είναι επομένως σχεδόν απίθανο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Ολυμπιακό, που ακούγεται ότι ενδιαφέρεται, να πλησιάσει τις απαιτήσεις του παίκτη (ξεπερνούν τα 2 εκ. ευρώ ετησίως), αλλά και να καλύψει τις απαιτήσεις των Ρώσων, που επίσης αξιώνουν ένα ποσό πολύ σημαντικό ποσό (λέγεται για πάνω από 2 εκ. ευρώ).

Παράλληλα, επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ένα όνομα που επικοινωνιακά "πουλάει" πολύ στη Θεσσαλονίκη. Το τάιμινγκ που γράφεται ξανά ο παίκτης για τον Δικεφάλο μπορεί να μην είναι τυχαίο, αν όντως υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Εξάλλου, η συγκεκριμένη περίπτωση παραμένει πάντα δύσκολη για τον ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να μη δείχνει στην παρούσα φάση πολύ θετικός να γυρίσει στην Ελλάδα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags