Facebook Pixel Έρχεται έκπληξη στην Τούμπα λίγο πριν τη λήξη των μεταγραφών; – To deal που θα «τρελάνει» τον κόσμο!
| 2017-09-08 10:15:00

Έρχεται έκπληξη στην Τούμπα λίγο πριν τη λήξη των μεταγραφών; – To deal που θα «τρελάνει» τον κόσμο!

Έρχεται έκπληξη στην Τούμπα λίγο πριν τη λήξη των μεταγραφών; – To deal που θα «τρελάνει» τον κόσμο!

Τι κι αν η μεταγραφική περίοδος έχει λήξει, είναι αρκετά πιθανό απόψε, μέχρι τις 22:00 τη νύχτα, να γίνει μία μετακίνηση που ίσως προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών.

Ο φάκελος μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ «έκλεισε» στις 31 Αυγούστου με την απόκτηση του Κάρλος Ζαμπράνο και ενώ είχαν προηγηθεί αυτή του Μαουρίτσιο και αυτή του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο φάκελος… αποχωρήσεις όμως, είναι ακόμα «ανοιχτός».

Κι αυτό συμβαίνει γιατί η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ στις 22:00. 

Σε περίπτωση, λοιπόν, που «σκάσει» κάποια πρόταση για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ή τον Μάριν Λέοβατς, τότε δεν είναι απίθανο το ρόστερ του ΠΑΟΚ να… μικρύνει.

Εάν, πάντως, για τον Λέοβατς οι ΠΑΟΚτσήδες δεν έχουν πλέον και… τόσο καλή άποψη, λόγω της πολύ κακής εικόνας του Κροάτη αμυντικού, είναι σίγουρο πως μία παραχώρηση του Μπίσεσβαρ θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, αφού ο Ολλανδός με ρίζες από το Σουρινάμ είναι ένα από τα… αγαπημένα παιδιά της "ασπρόμαυρης" κερκίδας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags