Facebook Pixel "Βελόνα και κλωστή να ράψουμε το τέταρτο!"
| 2012-09-13 15:50:00

"Βελόνα και κλωστή να ράψουμε το τέταρτο!"

"Βελόνα και κλωστή να ράψουμε το τέταρτο!"

Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με όσα είπε στους παίκτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης το μεσημέρι της Πέμπτης, στου Ρέντη...

"Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τώρα, πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου" είπε αρχικά ο Β. Μαρινάκης και πρόσθεσε:

"Θέλω να τα δώσετε όλα για να πάρουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα. Είναι ένα δύσκολο ματς  και όπως ξέρετε όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περιμένουν τον Ολυμπιακό για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό! Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς και να νικήσουμε. Να θυμάστε ότι το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος".

Στη συνέχεια σχολίασε για το Champions League: "Μετά τα Γιάννενα θα παίξετε στη μεγάλη γιορτή του Champions League με τη Σάλκε. Θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε. Ξέρετε ότι είναι σημαντικές και οι επιτυχίες στο Champions League για τον σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσετε όλους αυτούς που θυσιάζουν μέρος από το υστέρημα τους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό μας. Ξέρετε όλη την κατάσταση της χώρας. Δώστε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας. Ο Ολυμπιακός έκανε μία πολύ καλή πορεία πέρυσι στην Ευρώπη και θέλω να παρουσιαστούμε και φέτος το ίδιο καλοί και δυνατοί".

Τέλος, τους είπε: "Ξέρετε ότι είμαστε όλοι δίπλα σας. Μην ακούτε κανέναν και μην επηρεάζεστε από οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα συνεχιστεί. Θέλω να είστε ενωμένοι σαν γροθιά και να προσέχετε πολύ και στη δουλειά, στην προπόνηση αλλά και στη ζωή σας μακριά από το γήπεδο. Το τρίμηνο που έρχεται είναι πολύ κρίσιμο, με ταξίδια και με συνεχή παιχνίδια. Δείξτε σε όλους ποιοι είστε και κάντε χαρούμενο τον κόσμο μας κι εγώ είμαι εδώ για εσάς".

Διαβάστε επίσης:

Κρατούσε και ...φάκελο;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags