Facebook Pixel "Είναι απλήρωτοι έξι μήνες στον ΠΑΟ"!
| 2012-09-15 17:13:00

"Είναι απλήρωτοι έξι μήνες στον ΠΑΟ"!

"Είναι απλήρωτοι έξι μήνες στον ΠΑΟ"!

Την καλύτερη... διαφήμιση έκανε στον Παναθηναίκό ο Λουίς Ντιόγκο, καθώς μιλώντας σε βραζιλιάνικο σάιτ έκανε λόγο για έξι μήνες απληρωσιάς στο "τριφύλλι"!

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις για την κατάσταση στην Ελλάδα, στο "terra" μαζί με τους Γκερέιρο και Σουμπίνιο. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο καθένας τους...

Γκερέιρο: «Υπάρχουν λίγες ομάδες που πληρώνουν κανονικά. Εγώ είμαι ένα χρόνο χωρίς μισθό στην ΑΕΚ και η ομάδα μου τιμωρήθηκε από την UEFA για την άσχημη οικονομική κατάσταση. Σκέφτηκα να φύγω, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο. Τώρα ελπίζουμε πως θα έρθει ένας επενδυτής και περιμένουμε να πάρουμε όσα δικαιούμαστε».

Σουμπίνιο: «Πριν από μερικά χρόνια στο πρωτάθλημα έπαιζαν παίκτες-ονόματα και τα γήπεδα είχαν 30-40 χιλιάδες κόσμο. Σήμερα, το κοινό όλο και μειώνεται, οι μεγάλοι παίκτες φεύγουν από τη χώρα και μόνο τρεις ή τέσσερις ομάδες είναι τυπικές στα οικονομικά. Ήμουν τέσσερις μήνες χωρίς λεφτά στον Εθνικό, τρεις στον Πανσερραϊκό και πέντε στον ΟΦΗ. Στον Λεβαδειακό δεν είχα πρόβλημα γιατί πληρωνόμουν από τον Ολυμπιακό».

Ντιόγκο: «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον μισθό μου εδώ. Στον Παναθηναϊκό, τον μεγάλο μας αντίπαλο, λένε πως είναι έξι μήνες απλήρωτοι. Εμείς επίσης έχουμε φανατικό κοινό και κάθε χρόνο παλεύουμε για τίτλους και μια διάκριση στο Champions League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags