Facebook Pixel Κλειδιά οι 3 "αντικαταστάτες"!
| 2012-09-17 09:50:00

Κλειδιά οι 3 "αντικαταστάτες"!

Κλειδιά οι 3 "αντικαταστάτες"!

Η αίσθηση που έχω είναι ότι ο Ζαρντίμ θα παίξει εναντίον της Σάλκε με όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες από αυτούς που είχαν παίξει πέρσι στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Άρα, το ρόλο κλειδί ίσως τελικά να τον έχουν οι αντικαταστάτες των παικτών της βασικής ενδεκάδας που θα λείψουν στη φετινή διοργάνωση. Δηλαδή, των σέντερ μπακ Αβραάμ και Μέλμπεργκ, όπως και του Μιραλάς.

  Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι οι περσινοί παίκτες, που ξέρουν την ομάδα και τους ξέρει η ομάδα. Οι τρεις «αντικαταστάτες» είναι το άγνωστο της υπόθεσης. Ο Μασάντο και οι Κοντρέρας και Σιόβας, που λογικά θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Και η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι από τα πόδια τους θα περάσουν πολλά.

  Βεβαίως και θα λείπουν και οι Μαρκάνο, Ορμπάϊθ, Μακούν, αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα με τις απουσίες των τριών άλλων.

  Τη θέση του Ορμπάϊθ θα πάρει, άλλωστε, ο Μοντέστο, που πέρσι, άλλοτε ως κόφτης κι άλλοτε ως δεξιός μπακ, ήταν πέρσι βασικός στα πέντε από τα έξι παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον Μαρκάνο υπάρχει ο Χολέμπας και για τον Μακούν ο Ιμπαγάσα, όπως κι ο Φουστέρ.

  Εάν οι Κοντρέρας, Σιόβας και Μασάντο καλύψουν καλά τα κενά, ίσως αυτό να αποδειχθεί καταλυτικός παράγοντας για την εξέλιξη του αγώνα, απέναντι σε μία ομάδα φορμαρισμένη και καλύτερη του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή…

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags