Facebook Pixel Κονσερβοκούτι-φάντασμα κατά Παναγιώταρου!
| 2012-09-17 12:38:00

Κονσερβοκούτι-φάντασμα κατά Παναγιώταρου!

Κονσερβοκούτι-φάντασμα κατά Παναγιώταρου!

Σαν από θαύμα γλίτωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, όταν την ώρα που μιλούσε στην γιορτή του Μελιγαλά, δέχθηκε ύπουλη επίθεση από ένα τηλεκατευθυνόμενο, κομμουνιστικό, ψεκασμένο κονσερβοκούτι που ήρθε από το υπερπέραν.

Ήταν μια στιγμή μυσταγωγίας... Ο Ιστορικός και (πρωτίστως) Άνθρωπος, Ηλίας Παναγιώταρος, κατέρριπτε από το βήμα μπροστά στο πηγάδι του Μελιγαλά τον μύθο του πολυτεχνείου και υποσχόταν ότι μόλις αναλάβει το κόμμα του την εξουσία, όχι μόνο θα καθιερωθεί η επέτειος ως Εθνική Γιορτή, αλλά θα δημιουργηθεί και έδρα υποθετικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο.

Και τότε, ένα παράξενο μεταλλικό αντικείμενο, με μια απόκοσμη ακτινοβολία κατευθύνθηκε προς το μέρος του εθνο-λεβεντόπαιδου, με ιλιγγιώδη ταχύτητα και με προφανή στόχο να τον τραυματίσει θανάσιμα. Αφού με μια επιδέξια κίνηση αιλουροειδούς, ο Ηλίας Παναγιώταρος απέφυγε το αντικείμενο που έπεσε με κρότο στο έδαφος, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του με αυτό που έβλεπε:

Στο έδαφος βρισκόταν ένα ανοιγμένο κονσρβοκούτι, με ξεκάθαρη αποστολή να επαναλάβει τα εγκλήματα των... «συναδέλφων» του στο ίδιο σημείο! Μάλιστα ύστερα από εξέταση, διαπιστώθηκε ότι επάνω του ήταν αποτυπωμένη η μορφή του Ιωσήφ Στάλιν, ο οποίος πιθανότατα να ήταν και ο εγκληματίας «αποστολέας».

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το κονσερβοκούτι που επιτέθηκε στον Ηλία Παναγιώταρο, προέρχεται από αμερικανική ιμπεριαλιστική σούπα Cambell’s (φίρμα που χρησιμοποιήθηκε από τον γνωστό εβραιομασώνο Άντυ Γουόρχολ ενάντια στον Ελληνισμό).

Αμέσως μετά το συμβάν, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ευχαρίστησε τον Θεό του κόμματος που τον έσωσε. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εξορκισμός, ώστε να πάψει το συγκεκριμένο αυτό ενεργειακό σημείο, να έλκει τα κονσερβοκούτια από το υπερπέραν.

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags