Facebook Pixel Είμαστε, μία ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε...
| 2012-09-17 12:00:00

Είμαστε, μία ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε...

Είμαστε, μία ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε...

Το επεισόδιο στην προπόνηση του ΠΑΟ, πριν από την ήττα στην Κομοτηνή, δείχνει πως τα νεύρα στην Παιανία είναι στην τσίτα. Κι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καλά-καλά το πρωτάθλημα...

Είναι σημαντικό, επίσης, να δούμε και τους πρωταγωνιστές του μαλλιοτραβήγματος. Γιατί μπορεί ο Λάζαρος να έχει εμπλακεί ξανά παλιότερα σε καυγάδες με συμπαίκτες του, ακόμα κι αν δεν τους προκαλεί αυτός (π.χ. με τον Πλεσί), ο Μπουμσόνγκ όμως είναι άλλο πράγμα.

Ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει δώσει δικαίωμα για το παραμικρό σχόλιο εκτός γηπέδου, δεν ξενυχτάει, κυκλοφορεί κοστουμαρισμένος ακόμα και σε απογευματινή βόλτα της ομάδας, έχει τέλος πάντων ένα πολύ σοβαρό προφίλ που του βγαίνει αυθόρμητα.

Εδώ πολλές φορές απορείς πώς και δεν τσαντίζεται στη διάρκεια των αγώνων, μετά από δύσκολες φάσεις με αντιπάλους κ.λπ. Κι αυτός ο παίκτης άρχισε καυγά με τον Λάζαρο, πιάνοντάς τον μάλιστα από τα μαλλιά!

Χρειάζεστε άλλη απόδειξη για το κλίμα που υπάρχει στην Παιανία και την ομάδα γενικότερα; Κι όλα αυτά πριν από την ήττα στην Κομοτηνή, που ουσιαστικά αφήνει τον Παναθηναϊκό εκτός μάχης του τίτλου από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Γιατί και πέρσι είχε οικονομικά προβλήματα το "τριφύλλι" και μεγάλες καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων των ποδοσφαιριστών, αλλά τουλάχιστον υπήρχε ο Λέτο που είχε πιάσει από το χεράκι τους "πράσινους" και τους πήγαινε τρένο στον πρώτο γύρο. Με αποτέλεσμα να μπαίνουν κάτω από το χαλάκι τα προβλήματα.

Φέτος, όμως, τι θα γίνει στη συνέχεια μπορεί κανείς να το φανταστεί;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags