Facebook Pixel Πώς να μείνει εδώ ικανός νέος;
| 2012-09-20 12:54:00

Πώς να μείνει εδώ ικανός νέος;

Πώς να μείνει εδώ ικανός νέος;

Μια πλακέτα είναι απλή υπόθεση. Την απονέμεις και πουλάς και μούρη ότι είσαι large! Παίρνεις έμμεσα και μερίδιο από τη δόξα του τιμώμενου, το δικαιούσαι δεν το δικαιούσαι...

Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.

Το να τιμάς όμως τον άλλον στην πράξη και όχι με μια πλακετούλα των 100 ευρώ, είναι ξεχωριστή διαδικασία.

Και η απόδειξη ότι πραγματικά τιμάμε τον άλλον, έρχεται στα δύσκολα. Σαν πρόκληση για την αξιοπιστία! Και εκεί είναι που συχνά οι μάσκες πέφτουν. Η μετατροπή των χειροκροτημάτων που συνόδευσαν την πλακέτα σε έντονες αποδοκιμασίες και υβριστικά συνθήματα για τον Κυριάκο, δεν είναι κάτι που πρέπει να μας κάνει να πέφτουμε από τα σύννεφα. Δεν αποτελεί έκπληξη ανάλογη νοοτροπία στα γήπεδά μας, όπου φαίνεται άκρως παραστατικά το χάλι που έχουμε περιπέσει. Χάλι πολιτισμικό. Χάλι αξιών.

Γι΄ αυτό όλοι οι άξιοι νέοι μας -κι αυτοί είναι αμέτρητοι, σε όλους τους τομείς- παίρνουν των ομματιών τους και τραβούν για έξω. Εκεί όπου εκτιμούν τις αξίες. Τις σέβονται! Και δείχνουν τον σεβασμό τους με κάθε τρόπο. Κυρίως σέβονται τους νέους. Παπαδόπουλοι υπάρχουν πλέον διάσπαρτοι σε όλον τον πλανήτη! Εδώ;... Χάλι μαύρο! Τόλμησε ο Παπαδόπουλος να διαμαρτυρηθεί για το ακυρωμένο γκολ; Εγκλημα! Και δώσε συνθήματα, από αυτά που γεννούν άρρωστα μυαλά. Οι άξιοι φεύγουν. Και μας αφήνουν εδώ με μέτριους, πονηρούς, αεριτζήδες, γλείφτες. Μας αφήνουν να αυτοϊκανοποιούμαστε με γραναζάκια του συστήματος, που απλά μας κάνουν τα κέφια. Κέφια άρρωστα. Ελλάδα σε κρίση!

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags