Facebook Pixel Και τώρα αποφάσεις...
| 2012-10-15 10:50:00

Και τώρα αποφάσεις...

Και τώρα αποφάσεις...

Δεν χωράνε άλλες αναβολές στα φλέγοντα ζητήματα της ΠΑΕ Άρης.

Κορυφώνονται από σήμερα οι διεργασίες για τον σχηματισμό της διοίκησης Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ, αφού η «ΚΜΑ» είναι αποφασισμένη να επισπεύσεις τις διαδικασίες και να κλείσει το θέμα μέχρι την Τετάρτη.

Σήμερα θα υπάρξει νέα συνάντηση του φορέα με τους νομικούς του «99», ενώ στη συνάντηση αναμένεται να κληθούν και τα  τρία μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ που εμφανίζονται επιφυλακτικοί. Οι κ.κ Κατσιαούνης, Λαμπριάκος, Στεφανίδης ζητάνε διασφαλίσεις για να μπούνε στη διοίκηση Πρωτοδικείου και από τις έως τώρα επαφές προκύπτει ότι μάλλον ικανοποιούνται και θα συνεχίσουν. Εκτός, ίσως, του Στεφανίδη, ο οποίος δείχνει να έχει περισσότερους ενδοιασμούς και ίσως τελικά να μην συνεχίσει.

Οπως και να ‘χει, η «ΚΜΑ» θα περιμένει το αργότερο μέχρι αύριο τις τελικές αποφάσεις των «3». Αν αρνηθούν, τότε θα δρομολογήσει τις εξελίξεις του plan b, όπως είχαμε προαναγγείλει το Σάββατο. Σύμφωνα με αυτό, προβλέπεται η άμεση αντικατάσταση όσων αρνηθούν να συμμετάσχουν σε διοίκηση Πρωτοδικείου με άλλα πρόσωπα τα οποία έχουν ήδη βρεθεί.

Ένα άλλο ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί είναι αυτό της… υπογραφής του Αντώνη Ζαμπέτα, για τον οποίο τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη. Από την άλλη, υπάρχει σε εξέλιξη η προσπάθεια της «ΚΜΑ» να πετύχει διακανονισμούς με πιστωτές ενόψει της κύριας συζήτησης του «99» στο Πρωτοδικείο στις 9 Νοεμεβρίου.

Όλα τα παραπάνω είναι ζητήματα που η «ΚΜΑ» πρέπει να κλείσει μέχρι αύριο, το αργότερο την Τετάρτη κι αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να το κάνει…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags