Facebook Pixel Τέτοιο χουνέρι πάθανε από Παναθηναϊκό...
| 2010-12-27 21:57:00

Τέτοιο χουνέρι πάθανε από Παναθηναϊκό...

Τέτοιο χουνέρι πάθανε από Παναθηναϊκό...

Θέλετε να ακούσετε μια ενδιαφέρουσα ιστορία με αφορμή - και μόνο - το... άδειασμα που έφαγε ο Βαζέχα, όπως ο ίδιος δήλωσε; Παλιότερη μεν, αλλά με πολύ ζουμί και δεν την έχουμε διαβάσει πουθενά τόσα χρόνια.

Πριν από μερικές σεζόν, λοιπόν, είχαν πάει στον Παναθηναϊκό "πακέτο" ένας φυσιοθεραπευτής κι ένας γιατρός. Μαζί και οι δυο τους είχαν αρχίσει από την πρώτη κιόλας μέρα να σκάβουν τον λάκκο του προπονητή, ο οποίος και πήγε από εκεί που ήρθε σε λίγες εβδομάδες. Δεν άντεξε...

Στην συνέχεια, όμως, ο γιατρός ξεκίνησε να θάβει τον φυσιοθεραπευτή και ο φυσιοθεραπευτής τον γιατρό, σε μια μάχη ποιος θα γίνει περισσότερο αγαπητός στην διοίκηση. Οι δυο κολλητοί τα είχαν «σπάσει» και είχαν βγάλει τα μαχαίρια.

Μετά από διάφορα προβλήματα που προέκυψαν, αναγκάστηκε να παραιτηθεί ο φυσιοθεραπευτής από την ομάδα, κι ενώ είχαν αρχίσει να βγαίνουν βρόμες από τον έναν για τον άλλον. Κι έτσι τελείωσε άμεσα από τον Παναθηναϊκό, παρά το βαρύ όνομά του στην πιάτσα.

Το αφεντικό, λοιπόν, πιάνει τον γιατρό και του λέει: "Εγώ σε στηρίζω, αλλά για τα μάτια του κόσμου και για να μην γράφουν διάφορα οι εφημερίδες ότι παίζεις παιχνίδια και τέτοια, θα πρέπει να κάνεις κι εσύ μια εικονική παραίτηση, αφού μαζί με τον φυσιοθεραπευτή είχες έρθει. Εγώ, όμως, δεν θα την κάνω αποδεκτή την παραίτησή σου κι εσύ θα συνεχίσεις κανονικά στην ομάδα και θα είσαι διπλά ενισχυμένος".

Ο γιατρός την επόμενη μέρα ανακοινώνει "λόγω μείωσης αποδοχών, παραιτούμαι". Αμέσως η διοίκηση κάνει αποδεκτή την παραίτηση και τους ξεφορτώθηκε και τους δυο μια και καλή. Ησύχασε από την ανακατωσούρα στα αποδυτήρια, δίχως αποζημιώσεις κι ανακοινώσεις ή εκατέρωθεν καυστικές δηλώσεις.

Για ευνόητους λόγους, δεν αναφέρουμε τα ονόματα προπονητή, γιατρού, φυσιοθεραπευτή, διότι και οι τρεις είναι ακόμα στον χώρο σήμερα, σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το πάθημα, όμως, των δυο ήταν τέτοιο, που ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει. Κι από τότε ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του και δεν αντάλλαξαν πια ούτε καλημέρα. Φίλοι, φίλοι, αλλά όλα αυτά μέχρι να μπούνε σε μια μεγάλη ομάδα. Μετά άρχισαν να μιλάνε τα συμφέροντα. Από τον Παναθηναϊκό, βέβαια, ούτε έξω από την πόρτα δεν ξαναπέρασαν μετά την αποτυχημένη παρουσία τους...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags