Facebook Pixel Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει φέτος ο Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-26 16:05:00

Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει φέτος ο Παναθηναϊκός

Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει φέτος ο Παναθηναϊκός

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε φέτος με τον Παναθηναϊκό είναι να προχωρήσουμε σε ...αυτο-απαγόρευση ποδοσφαιρικού σχολιασμού! Γράφει ο Βασίλης Βέργης.

Αρνητικού ή θετικού! Πιθανότατα, Τύπος και κόσμος πρέπει να παρακολουθούμε αλλά να μην... κρίνουμε αυτήν την εντελώς παλαβή ποδοσφαιρική κατάσταση! Μιας ομάδας η οποία δεν μπορεί να αξιολογηθεί με κανονικές λογικές του συγκεκριμένου αθλήματος.

Δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να σέρνεται στο ΟΑΚΑ με τα Γιάννενα, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Αρη, να μην μπορεί όχι να νικήσει, αλλά ούτε καν να δημιουργήσει φάσεις απέναντι σε δέκα παίκτες και να «ζωντανεύει» με ευρω-αντιπάλους δύο ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες όπως είναι η Τότεναμ και η Λάτσιο. Εντάξει, ο εγωισμός παίζει πάντοτε ρόλο, όμως αναζητάς ένα δράμι λογικής στον φετινό Παναθηναϊκό του Φερέιρα και ΔΕΝ βρίσκεις.

Ακόμη και το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτογκόλ του Γιούρκα Σεϊταρίδη ενταγμένο στην εν λόγω «παράνοια» είναι! Σκεφτείτε αν έχετε ξαναδεί τέτοιο γκολ και μάλιστα από ποδοσφαιριστή της δικής του καταγεγραμμένης ευφυΐας! Με το τέρμα άδειο και τον Γιούρκα να βλέπει ότι ο Καρνέζης είναι στη γωνία. Δεν υπάρχει «λογική» στο γύρισμά του, γι' αυτό και το αυτογκόλ καταγράφεται ως μία από τις κορυφαίες στιγμές ποδοσφαιρικής ΑΝΟΗΣΙΑΣ.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει από τη Λάτσιο σε ένα από τα πιο θλιβερά, ως θέαμα, ποδοσφαιρικά ημίχρονα, αλλά ταυτόχρονα ήταν υποχρεωμένος να ανέβει βουνό! Ιμαλάια ολόκληρα. Αλλη... παράνοια η κατάληξη. Ο φορ (Τοτσέ) που στην Ελλάδα με το ζόρι... συμμετέχει σε ευκαιρία, σκόραρε (ξανά) χθες απέναντι σε άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. 1-1 κόντρα σε Τότεναμ και Λάτσιο χάρη στα γκολ του Ισπανού.

Τελειώματα με υψηλό δείκτη δυσκολίας. Για τον ίδιο άνθρωπο ο οποίος στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να σκοράρει ούτε κατόπιν αιτήσεως! «Φοβερά πράγματα», όπως λέγαμε και πριν από 25 χρόνια που πρωτομπήκα στη δουλειά...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags