Facebook Pixel "Ο Ηρακλής γεννιέται από την τέφρα του"
| 2012-11-01 16:08:00

"Ο Ηρακλής γεννιέται από την τέφρα του"

"Ο Ηρακλής γεννιέται από την τέφρα του"

Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας παρουσιάστηκε η συνεργασία της ΠΑΕ Ηρακλής και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ.

Την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Αντώνης Παττακός, υπεύθυνος μάρκετινγκ ο οποίος τόνισε για τη συνεργασία: "Το ΙΕΚ Ακμή είναι μια κυψέλη που εξειδικεύει εργασιακά τους ανθρώπους και ο Ηρακλής είναι μια κυψέλη αθλητών. Ο σύλλογος μας, γεννιέται και πάλι από την τέφρα του και προσπαθεί για το μέλλον όλων των παιδιών που διαθέτει στις τάξεις του".

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ηρακλή, Χάγκαν Εμπενίζερ, δήλωσε: "Όπως όλοι οι μεγάλοι Ευρωπαϊκοί σύλλογοι, έτσι και εμείς δεν στεκόμαστε μονάχα στο αθλητικό κομμάτι των ποδοσφαιριστών που διαθέτουν οι ακαδημίες μας, αλλά και στις μαθητικές τους επιδόσεις. Είναι σημαντικό όλο αυτό που γίνεται σήμερα, όπως σημαντική είναι και η προσφορά του ΙΕΚ στην ομάδα μας".

Ο Σταύρος Καπελιώτης, διευθυντής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ στην Θεσσαλονίκη, σχολίασε: "Από το 2005 οπότε και λειτούργησε για πρώτη φορά η σχολή μας, έπρεπε να συνεργαστούμε με έναν όμιλο ώστε να φιλοξενήσει το εκπαιδευτικό μας έργο, καθώς επίσης και όλες τις δραστηριότητες σε επίπεδο πρακτικής. Έτσι, ξεκίνησε η συνεργασία μας με τον ΗΡΑΚΛΗ η οποία διήρκεσε για αρκετά χρόνια και ανανεώθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο".

Συνεργασία με "ΠΕΘΕΑ ΑΡΓΩ"

Το εξής δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Γηραιός: "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 όντας ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικών ζητημάτων έχει συνάψει συνεργασία με το ΠΕΘΕΑ "ΑΡΓΩ", δείχνοντας διάθεση συμπαράστασης και στήριξης των μελών της κοινότητας απασχολώντας τους σε διάφορες εργασιακές ασχολίες.

Ο σκοπός και ο στόχος του ΗΡΑΚΛΗ, δεν είναι άλλος από το να συνδράμει ανιδιοτελώς , σε αυτό το δύσκολο έργο του ΠΕΘΕΑ "ΑΡΓΩ" για την κοινωνική επανένταξη των μελών του".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags