16/11/12 - 22:03

Η ΕΡΤ ανταποδίδει τη χάρη που χρωστάει στον Σ.Παπαδόπουλο

Η ΕΡΤ ανταποδίδει τη χάρη που χρωστάει στον Σ.Παπαδόπουλο
32.299views

Αμφιβάλλουμε αν θα κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποδεκτή την απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ να αναθέσει στην εταιρεία παραγωγής του "Στην Υγειά μας", 12 νέα επεισόδια έναντι του ευτελούς ποσού των 37.148 ευρώ το επεισόδιο (άκουσον άκουσον!).

Γιατί έχουμε αμφιβολίες; Γιατί ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο "Μέσα στην καλή χαρά" είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες: "Και πριν μας κόψουν -γιατί μας έχουν κόψει πάρα πολλά χρήματα απ' την εκπομπή- η εκπομπή ήταν μακράν η φθηνότερη εκπομπή του είδους της. Έκανε τα μισά χρήματα ακριβώς, από ό,τι έκαναν αντίστοιχες εκπομπές... Ό, τι έκανε η εκπομπή, το έβγαλαν κάποιοι ανόητοι ότι τα παίρνω εγώ. Διάφορες βλακείες τέτοιες. (...) Τρεις ώρες ζωντανό πρόγραμμα, το να κοστίζουν 60 χιλιάδες, ήταν τίποτα. Γιατί με τρεις ώρες, αν είχες βάλει τρία σήριαλ, θα κόστιζαν γύρω στις 250 χιλιάδες και με αβέβαιο το αποτέλεσμα».

Εδώ 60.000 το επεισόδιο του φαίνονταν τίποτα, θα το συζητήσει για 37 ψωροχιλιάρικα; Τουλάχιστον η ΕΡΤ θα έχει ήσυχη τη συνείδησή της γιατί ανταπέδωσε με την (έστω και καρμίρικη) απόφασή της, τη χάρη που χρωστάει στον ηθοποιό. Θα ρωτήσετε πάλι: "Γιατί του χρωστάει χάρη;" Η απάντηση έρχεται πάλι από την πρόσφατη συνέντευξη του Σπύρου: «Την εκπομπή την αγαπάω πάρα πολύ, την είχα προτείνει εγώ. Αγαπάω πάρα πολύ το τραγούδι, δεν είναι τυχαία η εκπομπή. (...) Μπορούσα να την πάω σε οποιοδήποτε κανάλι ήθελα. Μου έλεγαν όλοι, φέρε την εκπομπή εδώ και ό,τι θέλεις! Δεν το έκανα. Εδώ ξεκίνησα, εδώ θα μείνω, στο κρατικό κανάλι, το υπερασπίζομαι, το βλέπει η ομογένεια (..) Κάποια στιγμή τους το είπα και στην ΕΡΤ. Μου έλεγαν, άντε θα την πάμε και φέτος. Τους έλεγα: Να σου πω, δεν μου κάνεις χάρη! Όπου θέλω την πάω την εκπομπή! Χάρη σου κάνω, δε μου κάνεις»!

Πηγή: kamarinia.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ