Facebook Pixel «Κλειδί» για τις μεταγραφές ο Κατσουράνης
| 2012-11-17 11:33:00

«Κλειδί» για τις μεταγραφές ο Κατσουράνης

«Κλειδί» για τις μεταγραφές ο Κατσουράνης

Το χθεσινό συμβούλιο της Super League επιβεβαίωσε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να πορευτεί με τις κυρώσεις που της έχουν επιβληθεί από το καλοκαίρι.

Κάτι που σημαίνει πως μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν Ελληνα άνω των 24 και απεριόριστο αριθμό παικτών γεννημένων μετά την 1/1/89.

Οπως ενημερωθήκατε από χθες, ο Λίνεν έχει θέσει προτεραιότητα για τις μεταγραφές την απόκτηση σέντερ φορ και κατά δεύτερο λόγο, δεξιού χαφ και αριστερού μπακ. Ωστόσο, το θέμα Κατσουράνη μένει πάντα ανοιχτό και μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους "κιτρινόμαυρους".

Βλέπει και Βασιλείου

Αν η ΑΕΚ κινηθεί για τον Κατσουράνη σημαίνει πως θα ψάξει φορ κάτω των 24. Σε μια τέτοια περίπτωση, η πιο ελκυστική επιλογή που έχουν οι "κιτρινόμαυροι" αφορά τον Στέλιο Βασιλείου του Λεβαδειακού. Πρόκειται για παίκτη με σπουδαίες ικανότητες, ευχέρεια στο σκοράρισμα και πείρα σε υψηλό επίπεδο.

Τι «παίζει» για Μάντζιο και Γκέκα

Οπως ενημερωθήκατε από χθες, στο στόχαστρο της ΑΕΚ μπήκε ξανά ο Βαγγέλης Μάντζιος, ενώ υπάρχουν και υψηλές βλέψεις που αφορούν τον Φάνη Γκέκα. Ο Λίνεν έχει ζητήσει έναν παίκτη που θα «έχει» το γκολ και θα μπορεί να βρει λύσεις στο σκοράρισμα για την Ενωση, η οποία δεν μπορεί να βρει εύκολα δίχτυα. Οι περιπτώσεις είναι δύσκολες, αλλά στην ΑΕΚ θα τις κυνηγήσουν ώστε να διαπιστωθεί εάν μπορούν να ντύσουν κάποιον εκ των δύο στα κιτρινόμαυρα.

Βλέμμα σε Πετρόπουλο

Πέραν των Μάντζιου και Γκέκα, στην ΑΕΚ βλέπουν θετικά για την επίθεση και την περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου. Ο διεθνής φορ μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, αλλά η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των «πράσινων» μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Ο παίκτης μένει ελεύθερος στο τέλος του χρόνου, έχει ασυμφωνία και στο οικονομικό και η ΑΕΚ καιροφυλακτεί.

Ντίνας και Καλτσάς

Στην ΑΕΚ ψάχνουν και για επιλογές παικτών που καλύπτουν τη θέση του δεξιού χαφ. Το «φλερτ» με τον Θανάση Ντίνα της Παναχαϊκής είναι πρόσφατο από το καλοκαίρι, ενώ παίκτης που έχει ξεχωρίσει τη τρέχουσα σεζόν (σκοράροντας κιόλας) είναι ο Νίκος Καλτσάς της Βέροιας.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags