Facebook Pixel «Η ΑΕΚ με καλύπτει…»
| 2011-04-20 15:43:00

«Η ΑΕΚ με καλύπτει…»

«Η ΑΕΚ με καλύπτει…»

Δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ ο Σήφης Δασκαλάκης, ξεκαθαρίζοντάς όμως, πως δεν έχει έρθει σε επαφή με τους «κιτρινόμαυρους»…

«Σίγουρα σαν επαγγελματίας στοχεύω να πάρω μεταγραφή κάποια στιγμή σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που με καλύπτει, όμως είναι ακόμα νωρίς να πούμε κάτι παραπάνω. Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε μια τέτοια ομάδα, όπως και εγώ», είπε στο «novasports.gr» ο Έλληνας τερματοφύλακας του Εργοτέλη και πρόσθεσε:

«Μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει με κανέναν στην ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν έχει μιλήσει ο μάνατζέρ μου. Ίσως μέσα στις επόμενες ημέρες να έχω κάτι περισσότερο. Στόχος μου είναι να παίξω βασικός. Όπου και να πάω εγώ θα πάω για να παίξω βασικός. Σε καμία περίπτωση δε θα πάω σε μια μεγάλη ομάδα, μόνο και μόνο για να πάω. Θα πάω για να παίζω».

Σε ερώτηση αν υπάρχουν προτάσεις, επεσήμανε: «Σίγουρα είναι νωρίς να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως θα υπάρξουν καλές προτάσεις, καθώς μένω ελεύθερος και όλο και κάποιες ομάδες θα ενδιαφερθούν για την απόκτησή μου. Θα πρέπει όμως πρώτα οι ενδιαφερόμενοι να μιλήσουν με τον Εργοτέλη και στην συνέχεια βλέπουμε. Θα δούμε ίσως και μετά τα πλέι οφ του πρωταθλήματος το τι θα γίνει τελικά. Πάντως, εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν από καμία ομάδα μέχρι στιγμής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags