Facebook Pixel "Δυνατός ο Πετρόπουλος". Μα, θα παίξει ο Κλέιτον!
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-25 16:11:00

"Δυνατός ο Πετρόπουλος". Μα, θα παίξει ο Κλέιτον!

"Δυνατός ο Πετρόπουλος". Μα, θα παίξει ο Κλέιτον!

Τον Λέτο και τον Πετρόπουλο έχουν ξεχωρίσει και φοβούνται οι άνθρωποι της Οντένσε, αν και ο Φερέιρα ίσως τους κάνει τη ζωή πιο εύκολη χρησιμοποιώντας σέντερ φορ τον Κλέιτον...

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μέσω του "NovaSportFM" ο Κρις Σόρενσεν, αρχηγός της ομάδας από τη Δανία, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν έναν πλεονέκτημα έναντι των "πράσινων" και αυτό είναι το γεγονός ότι έχουν στα πόδια τους παιχνίδια πρωταθλήματος.

Παραλληλά αναφέρθηκε στη ζέστη που θα συναντήσουν στην Αθήνα, αλλά στο ιδανικό αποτέλεσμα για την ομάδα του στον πρώτο αγώνα.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός, με καλούς παίκτες και μεγάλη εμπειρία. Όλοι λένε και ξέρουν ότι είναι το φαβορί αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη».

Για τα πλεονεκτήματα της Οντένσε:

«Έχουμε κάποια επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, είμαστε πιο μπροστά στην προετοιμασία μας δηλαδή και ελπίζουμε αυτό να βγει στο γήπεδο».

Για το ιδανικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι στην Δανία:

«Θέλουμε να πετύχουμε γκολ αλλά το βασικό για μας είναι να μην δεχτούμε τέρμα από τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Αυτό θα μας δώσει πλεονέκτημα για τη ρεβάνς».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε από τον Παναθηναϊκό:

«Μας προβλημάτισε ο Λέτο τον οποίο και τσεκάραμε. Επίσης, είναι δυνατό φορ ο Πετρόπουλος. Γενικά ο Παναθηναϊκός έχει καλούς και έμπειρους παίκτες».

Για την ζέστη που έχει στην Αθήνα:

«Στην Δανία έχει 18 βαθμούς και μας προβληματίζει η ζέστη που θα αντιμετωπίσουμε στην Αθήνα στην ρεβάνς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags