Facebook Pixel Toυς έδωσε τα λεφτά πίσω!
| 2011-08-16 23:53:00

Toυς έδωσε τα λεφτά πίσω!

Toυς έδωσε τα λεφτά πίσω!

Το τελευταίο κινηματογραφικό project του Τομ Χάνκς, με τίτλο «H Περίπτωση Λάρι Κράουν», φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του, ενώ, ανάμεσα στο «all star cast» του, ξεχωρίζουν τα ονόματα του ιδίου αλλά και της Τζούλια Ρόμπερτς.

Παρόλα αυτά, η επιτυχία της ταινίας δεν ήταν αυτή που ο ίδιος ο δημιουργός της οραματιζόταν, αφού, όπως μαρτυρούν τα νούμερα του παγκόσμιου box office, δεν ενθουσιάσε το κοινό ούτε έτυχε ιδιαίτερα θετικής υποδοχής από τους κριτικούς.

Ένα περιστατικό που δημοσιεύσε το National Enquirer επιβεβαιώνει τα παραπάνω στοιχεία και αποκαλύπτει μια άγνωστη πτυχή για τον χαρακτήρα του Τομ Χάνκς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ηθοποιός βρισκόταν σε ένα βενζινάδικο, όταν ένα νεαρό ζευγάρι τον πλησίασε και του μίλησε ανοιχτά για την τελευταία του ταινία. Συγκεκριμένα οι δύο σινεφιλ είπαν ότι η ταινία δεν τους άρεσε, ενώ δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους τονίζοντας ότι περίμεναν περισσότερα από τον αγαπημένο τους ηθοποιό.

Από την πλευρά του ο κινηματογραφικός «Forrest Gump» απολογήθηκε για την «κακή» του ερμηνεία, ενώ προσφέρθηκε να επιστρέψει στο ζευγάρι το αντίτιμο του εισιτηρίου που είχαν πληρώσει για να δουν την ταινία. Οι δυο θαυμαστές αν και στην αρχή ήταν διστακτικοί, τελικά αποδέχθηκαν τα 25 δολάρια που κόστισαν συνολικά τα εισιτήρια.

Πηγή: yupi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags