Facebook Pixel Αποσύρθηκε ο Τζόκοβιτς
Άλλα Σπορ
| 2011-11-11 17:00:00

Αποσύρθηκε ο Τζόκοβιτς

Αποσύρθηκε ο Τζόκοβιτς

Λίγο πριν από τις αναμετρήσεις των προημιτελικών την Παρασκευή (11/11) στο Masters του Παρισιού, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το τουρνουά, λόγω τραυματισμού στον ώμο.

Ο Σέρβος πρωταθλητής, επικεφαλής του ταμπλό και της παγκόσμιας κατάταξης των ανδρών, έκανε γνωστό μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ότι δεν θα διεκδικήσει την είσοδό του στα ημιτελικά της διοργάνωσης κόντρα στον Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά, εξαιτίας του ταλαιπωρημένου ώμου του.

Ο νεαρός τενίστας, που πανηγύρισε τον τίτλο στη γαλλική πρωτεύουσα το 2009, προτίμησε να μη ρισκάρει, καθώς σε λίγες ημέρες ακολουθούν οι τελικοί της ΑΤΡ στο Λονδίνο.

«Δυστυχώς πρέπει να σας ενημερώσω ότι απέσυρα τη συμμετοχή μου από το τουρνουά. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ και ήδη από χθες το πρόβλημα στον ώμο χειροτέρεψε. Για το λόγο αυτό βάζω πρώτα την υγεία μου παρόλο που επιθυμώ να αγωνιστώ μέχρι το τέλος», ήταν το μήνυμα του «Νόλε».

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Τσονγκά περνά άνευ αγώνα στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Νταβίντ Φερέρ, Τζόν Ίσνερ. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ο Άντι Μάρεϊ θα αναμετρηθεί με τον Τόμας Μπέρντιχ και ο Ρότζερ Φέντερερ με τον Χουάν Μονάκο. Σε περίπτωση νίκης ο Βασιλιάς θα φτάσει στις 800 νίκες στην καριέρα του και θα γίνει μόλις ο 7ος τενίστας στην ιστορία του αθλήματος που το έχει καταφέρει.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags